LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Babylycka: Tv-kocken ska bli pappa

16 nov, 2017 
Babylycka! Tv-kocken Johan Jureskog och hustrun Paulina Jureskog blir föräldrar i vår!
Annons

En bebis på väg! Den här gången är det tv-kocken Johan Jureskogs, 42, tur att bli pappa. Vi har sett honom i rutan flera gånger. 2013 var han en av kockarna som kämpade för en vinst i ”Kockarnas kamp” och förra året fick han sitt egna program ”Världens bästa burgare” där han åkte Amerika runt för att testa deras utbud av hamburgare. Förutom det ser vi honom då och då i TV4:s ”Nyhetsmorgon”.

Nu har hustrun Paulina Jureskog, 26, en bulle i ugnen, som man brukar säga. Ja, inte en hamburgare alltså. Men Johan verkar minst lika glad för det.

– Vi hade bestämt oss för att bli klara med vårt lantställe i Skärgården först, sen skulle vi försöka få barn. Och det satte sig på en gång, säger Johan till Aftonbladet.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Lantstället i Skärgården står klart, och i vår blir familjen tre. Det är inte bara den blivande pappan Johan som är glad, utan även Paulina, och hon hälsar att hon mår bra.

– Jag är i artonde veckan och jag har mått jättebra, säger Paulina till tidningen.

Än har de inte bestämt sig för om de ska ta reda på vad det blir för kön på barnet, eller om det blir en överraskning. Men enligt Johan är det helt upp till Paulina att bestämma.

Foto: IBL

Annons