Efter frieriet – nu väntar Hollywood-stjärnorna barn

Kirsten Dunst och ”Breaking Bad"-stjärnan Jesse Plemons träffades när de spelade in den andra säsongen av succéserien ”Fargo”. Nu väntar de sitt första barn.

”Maria Antoinette”-stjärnan Kirsten Dunst, 35, och ”Breaking bad”-skådisen Jesse Plemons, 29, träffades när de spelade huvudrollerna – det gifta, något naiva, paret ”Blumquist” – i säsong två av serien ”Fargo”. De blev mycket goda vänner, men det var inte förrän året efter, 2016, som de blev ett par på riktigt. I januari i år förlovade de sig och snart är det dags för parets första barn uppger flera källor, däribland Us Weekly.

Kirsten Dunst sa i somras att det är ”dags för barn och ta det lugnt”. Nu verkar alltså tiden vara kommen för just barn och ta det lugnt. Paret Dunst/Plemons planerar att gifta sig under våren 2018, och kan nu också se fram emot att barn att sköta om senare under året. Varken Dunst eller Plemons har kommenterat graviditeten, men Dunst har fångats på bilder nyligen i Los Angeles där det tydligt framgår att en bula på magen existerar.

På Instagram har Kirsten Dunst följare börjat att skicka in grattishälsningar till stjärnan. Flera följare kommenterar på hennes senaste inlägg – som publicerades för över två veckor sedan – och gratulerar. Dunst har dock inte besvarat någon av gratulationerna.

LÄS OCKSÅ: Hollywood-stjärnans babylycka – med 26 år yngre frun

LÄS OCKSÅ: Babylycka: Supermodellen väntar sitt andra barn

Senaste nytt