LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Babben Larsson om dödsfallen i familjen – förlorade alla tre

13 feb, 2024 
Babben Larsson stod väldigt nära sin ex-man och inom loppet av bara några veckor har hon nu förlorat honom och två andra närstående.
– Det är en förlust, säger hon.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Jan Emanuel rasar – hårda kängan mot Pernilla Wahlgren och BabbenBrand logo
Jan Emanuel rasar – hårda kängan mot Pernilla Wahlgren och Babben

Babben Larsson, 67, är högaktuell i en ny säsong av Bäst i test. Det är alltid glada miner och god stämning när det kommer till gänget i Bäst i test.

Men bakom kulisserna, på det privata planet, har Babben haft det desto svårare. I början av januari kom beskedet att Ainbusk-sångerskan Marie Nilsson Lind hade gått bort. Hon blev 62 år gammal.

Babben Larssons sorg efter vännens bortgång

Babben var väldigt nära vän med Marie.

– Jag tyckte väldigt mycket om Marie. Vi delade ju erfarenheter. Hade ju båda vuxit upp på varsin svinfarm på Gotland och känt att vi ville och hade talang för något annat. Slagit oss fram och lyckats, men också kämpat med tvivel och ibland sviktande självförtroende, sa hon till Expressen.

Men det är inte det enda dödsfallet som skakat Babben den senaste tiden. Kort före dess att Marie gick bort hände två andra sorgliga incidenter.

Inom loppet av några veckor dog både hennes pojkväns pappa och hennes ex-make som hon stod väldigt nära.

Annons

Babben Larssons dubbla sorg – förlorat 3 närstående

I intervjun med Expressen berättar Babben om den tuffa tiden. Det är när hon får frågan om hon känner sig sliten eftersom hon alltid har fullt upp.

– Inte farligt. Men jag var ganska sliten i november, december, för då hände det så mycket annat runtomkring. Det var flera dödsfall och familjen var ganska sliten. Det var ganska tungt där ett tag. Men vi återhämtade oss, tog hand om varandra, och nu är vi på väg uppåt igen allihop.

Babben har dottern Sofia Westerlund, 32, tillsammans med ex-maken Bernt Westerlund. De var gifta i 17 år, och har alltid haft en väldigt nära relation även efter skilsmässan.

– Min exman gick bort, och även min killes pappa, och det inom några veckor. Jag har ju varit skild i många år, men min exman är ändå en av dem som känt mig allra mest. Han har till och med gett min kille goda råd om mig. De blev kompisar, ganska nära vänner. De är rätt lika som personligheter, och vi har ju fortsatt att umgås, och fira högtider ihop. Det är en förlust, säger Babben.

FOTO: LORENTZ-ALLARD ROBIN/Aftonbladet

Annons