Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

AYTO-deltagarens ilska efter partnerns kärlekssvek: "Äckligt"

10 apr, 2018 
AvJonna Friberg Wennerberg
Angelica Hermansson och Kevin Sahlin fann varandra snabbt i dokusåpan Are you the one – Sverige och många trodde att de var en perfekt match, men efter sveket är han inte längre hennes nummer ett.
Annons

Deltagarna i dokusåpan Are you the one – Sverige kämpar på för att hitta sin perfekta match med förhoppningen om att det ska vara kärlek för livet. Samtidigt som de strävar efter att tillsammans dela på en miljon kronor. Hittills har de funnit en match av tio möjliga, men de har sina aningar om vilka som kan vara varandras själsfrände. Några som funnit varandra i huset är Angelica Hermansson och Kevin Sahlin. De tror själva att de är en match, eller snarare trodde fram tills Angelica fick reda på att han tillbringat en natt med Valentina Bogar i sviten.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag har sovit i sviten en gång, säger Valentina.

Det kom inte som någon överraskning för deltagarna att hon sovit i sviten. De flesta visste om det, alla utom Angelica som var ordentligt chockad.

– Vem? Är det bara jag som inte vet?, säger Angelica när hon fått beskedet.

Annons

Följdfrågor kom och de ville att Valentina skulle berätta vem hon tillbringade natten i sviten tillsammans med.

– Jag sov inne med Kevin i sviten gjorde jag, berättar Valentina och Angelica utbrister snabbt:

– Jaha så det är därför jag inte vet om det?

Angelica och Kevin har varit säkra på vart de har varandra hela vägen, men att få höra det här sveket gjorde henne ordentligt besviken. Hon hade inte en aning om att de hade sovit tillsammans.

– Han är ju inte min nummer ett längre så kan jag säga, nu har Diego flyttats upp, säger Angelica.

Både Kevin Sahlin och Valentina Bogar insisterar på att ingenting hände mellan dem när de sov i sviten tillsammans. Men det hindrar inte Angelica Hermansson från att känna sig sårad och sviken av den som stod henne närmst.

– Det jag känner för Kevin just nu det är avsky kan jag säga, jag har berättar historier för honom som  jag kanske inte berättat för många där hemma om hur mina senaste förhållanden sett ut. Han har verkligen velat få mig att öppna sig för honom och sen går han och har det här bakom ryggen på mig. Äckligt. Han är för ung, han är ett jävla barn ingen man, avslutar hon.

Här är alla deltagare Are you the one – Sverige:

FOTO: TV3

Annons