LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Axel Pilebys ord efter missen i TV4:s Efter fem: ”Mardrömsstart”

15 aug, 2019 
Axel Pilebys miss i Efter fem
I onsdags var Axel Pileby och Sofia Geite programledare för Efter fem för första gången. Nu avslöjar TV4 den oväntade missen som skedde under direktsändningen.
Annons
Tilde de Paula Ebys ord efter TV4:s nya besked om Efter femBrand logo
Tilde de Paula Ebys ord efter TV4:s nya besked om Efter fem

Tidigare i år drog TV4:s nya satsning Efter fem igång med de tidigare Nyhetsmorgon-profilerna Tilde de Paula Eby, 46, och Axel Pileby, 32, i spetsen. I måndags började programmet återigen sändas efter ett sommaruppehåll på flera månader.

I ett inlägg på Instagram avslöjade Tilde de Paula Eby att hon kände sig lite ringrostig efter semestern.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”På måndag drar vi igång Efter fem! Längtar efter Axel Pileby, Henrik Alsterdal och hela redaktionen men har helt glömt bort hur man gör!”, skrev hon i inlägget.

Inför den nya säsongen av Efter fem har en hel del ändringar gjorts. Tilde de Paula Eby kommer endast att vara programledare måndag till onsdag. Varje torsdag och fredag kommer vi istället få se Axel Pileby och Sofia Geite, 37, styra skutan.

– Jag är superglad över att fortsätta arbeta med Efter Fem och det ska bli väldigt spännande att gå in i en ny roll. Förhoppningsvis kan jag vara med och bidra till att programmet fortsätter att utvecklas, sa Axel Pileby tidigare i veckan.

Annons

Axel Pilebys förklaring efter missen i direktsändning

I onsdags visades alltså det första avsnittet av Efter fem med Sofia Geite och Axel Pileby i spetsen. I kommentarsfältet på TV4:s Facebooksida hyllas den nya duon, men i ett inlägg på Instagram visar de att allting inte direkt gick enligt planerna.

Mitt i direktsändning slutade nämligen Sofia Geites mikrofon att fungera.

– Du, din mikrofon är avstängd, vilken mardrömsstart på det här Sverigesvepet, säger Axel Pileby till sin kollega.

En stund senare avslöjar Axel orsaken till missen.

– Lite dramatik här innan den här sektionen. Vi trodde du hade glömt sätta på mikrofonen men det var inte så utan den var varm och höll på att brinna. Jättedramatik här.

– Det är hett här vår första dag, instämmer Sofia Geite.

Hon fortsätter sedan med att förklara:

– Jag vet inte exakt vad det var men ljudteknikern kom fram sen och berättade att det faktiskt höll på att börja brinna. Jag vet faktiskt inte varför. Det kan vara för de härliga premiärnerverna hos mig och Axel gjorde att allting blev väldigt varmt i studion.

FOTO: TV4, Instagram

Annons