Axel Pilebys ord efter kritiserade klädvalet i Efter fem

Axel Pilebys erkännande – efter kritiserade klädvalet i Efter fem

Vi ser Axel Pileby i tv-rutan varje måndag till onsdag tillsammans med Tilde de Paula Eby för att leda tittarna genom TV4:s Efter fem.
Under gårdagen bar han en orange jacka, någon han påpekar att han fått kritik för efter programmet.

Den sjunde januari drog ännu en säsong av TV4:s Efter fem i gång igen efter ett upphåll över julen. Och inte bara det! Lagom till säsongsstarten fyllde även programmet 1 år! Det uppmärksammade kanalen själva i ett inlägg på Instagram.

”Efter fem är tillbaka! Dessutom fyller vi 1 år – hurra för oss! Tilde de Paula Eby och Axel Pileby är peppade inför nypremiären och tittar även tillbaka på hur det såg ut för exakt ett år sedan i det första programmet av Efter fem”.

Numera leder Tilde de Paula Eby och Axel Pileby programmet ihop under måndagar-onsdagar, och i slutet av veckan är det Henrik Alsterdal och Anna Brolin som istället leder sändningen.

Kritiken om klädvalet

Måndagens sändning leddes i vanlig ordning av Tilde de Paula Eby och Axel Pileby, och dagen till ära klädde duon i färgglatt. Tilde hade på sig en ceriserosa t-shirt och Axel bar en jacka i en stark orange kulör.

Men Axels orangea jacka var inte helt uppskattade av alla. I ett skämtsamt inlägg på sin egen Instagram berättar programledaren om den kritik han mött av sin vän efter klädvalet i tv-rutan.

Ruggigt (färg)stark måndagsduo!!! Och jag och Tildur tar nya tag i morgon! (Angående jackan messade en polare: ”Den hade jag själv inte valt – inte ens Efter Fem öl”. Det tyckte jag var roligt!)”, skriver Axel Pileby i inlägget.

Och bland kommentarerna därtill är det blandade skurar.

TV4-tittarna är delade

Bra kompis, lyssna på honom”, skriver en tittare och TV4-kollegan Soraya Lavasani kommenterar med en skratt-gråtande emoji.

Men det färgglada klädvalet uppmuntras också av många tittare.

Jo ni är riktigt färgglada hela ni spritter av glädje”, skriver en.

Jackan är världsklass”, menar en annan.

Någon annan som passar på att skicka en skämtsam kommentar är Tildes make Thomas de Paula Eby, som kommenterar det hela med fem stycken öl-emojis.

FOTO: TV4, Instagram

Senaste nytt