Artikeln innehåller reklamlänkar

Axel Pileby om ändringen – efter Sissela Kyles attack mot TV4

Sissela Kyle och Efter fem

När Sissela Kyle besökte Efter fem-studion i veckan var hon missnöjd med utbudet av fika.
Utspelet har lett till att TV4 nu gör en ändring.
– Vad skönt att vi kan få till förändring på det här sättet, säger programledaren Axel Pileby.

Det var i onsdags som den folkkära skådespelaren Sissela Kyle, 62, besökte TV4:s aktualitetsprogram Efter fem. Hon var där för att prata om sin nya föreställning Etta på listan, som hon kommer turnera med i Sverige under våren.

ANNONS: Den rosa granaten – ett överfallslarm att ha i väskan, för stunder då du känner dig otrygg! (länk till Aller media shop)

Men besöket blev inte riktigt som Sissela Kyle hade tänkt sig – något hon valde att berätta för programledaren Tilde de Paula Eby, 46. Skådespelaren var nämligen missnöjd med den fika hon blivit erbjuden bakom kulisserna inför intervjun.

– Du kan ta lite, vi har lite fika där ute, sa Tilde de Paula, varpå Sissela svarade:

– Jo, men tack lite riskakor. Tack så jättemycket. Jag har ätit fyra stycken, jag mår illa. Alltså ursäkta, men jag hade faktiskt väntat mig mackor.

Tilde de Paula brast ut i skratt och bad om ursäkt till sin gäst. Hon utlovade även ett glas champagne efter sändningen för att kompensera.

– Vilken dålig reklam för att komma att gästa Efter fem, sa programledaren.

Axel Pileby avslöjar förändringen i Efter fem

I veckan har Sissela Kyles känga mot TV4 fått stor uppmärksamhet i medierna. Därför valde kanalen att ha med ytterligare ett inslag med skådespelaren i torsdagens avsnitt av Efter fem.

– Ni som var med under gårdagen uppmärksammade i slutet av intervju med Sissela Kyle att hon inte var helt nöjd med vad som serverades här i Efter fem, säger Axel Pileby, 32, samtidigt som det dukas fram brickor med kakor och mackor.

– Det har varit ett skakat TV4 kan man säga. Man har aldrig sett sina chefer så skakiga som under dagen och därför har de krishaterat här nu och bunkrat upp med mängder av saker, tillägger han sedan.

På en skärm dyker Sissela Kyle upp, som ser ut att glädjas åt buffén i studion.

– Jag bara väntar på, när ska jag komma tillbaka? Nej men det var väl jättebra. Jag var lite hungrig igår, nu är jag så snäll.

Därför blev Sissela Kyle upprörd på TV4

Sissela berättar sedan i detalj vad det var som gjorde henne så upprörd under besöket på TV4.

– Det var det att det flera gånger upprepades ”så kan du fika, så kan du fika” och så fanns det inte ens kaffe. För mig signalerar ändå fika lite te eller kaffe och kanske något att tugga på, inte bara en nöt. Men nu är alla glada.

Axel Pileby säger sedan att Sissela Kyle är välkommen tillbaka när som helst och att hon då kommer att bli erbjuden bättre tilltugg.

– Vad skönt att vi kan få till förändring på det här sättet, säger Axel därefter till sin kollega Sofia Geite.

FOTO: TV4

Senaste nytt