TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Axel Pileby om ändringen – efter Sissela Kyles attack mot TV4

13 okt, 2019 
Sissela Kyle och Efter fem
När Sissela Kyle besökte Efter fem-studion i veckan var hon missnöjd med utbudet av fika.
Utspelet har lett till att TV4 nu gör en ändring.
– Vad skönt att vi kan få till förändring på det här sättet, säger programledaren Axel Pileby.
Annons
Tilde de Paula Ebys ord efter TV4:s nya besked om Efter femBrand logo
Tilde de Paula Ebys ord efter TV4:s nya besked om Efter fem

Det var i onsdags som den folkkära skådespelaren Sissela Kyle, 62, besökte TV4:s aktualitetsprogram Efter fem. Hon var där för att prata om sin nya föreställning Etta på listan, som hon kommer turnera med i Sverige under våren.

Men besöket blev inte riktigt som Sissela Kyle hade tänkt sig – något hon valde att berätta för programledaren Tilde de Paula Eby, 46. Skådespelaren var nämligen missnöjd med den fika hon blivit erbjuden bakom kulisserna inför intervjun.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Du kan ta lite, vi har lite fika där ute, sa Tilde de Paula, varpå Sissela svarade:

– Jo, men tack lite riskakor. Tack så jättemycket. Jag har ätit fyra stycken, jag mår illa. Alltså ursäkta, men jag hade faktiskt väntat mig mackor.

Tilde de Paula brast ut i skratt och bad om ursäkt till sin gäst. Hon utlovade även ett glas champagne efter sändningen för att kompensera.

– Vilken dålig reklam för att komma att gästa Efter fem, sa programledaren.

Annons

Axel Pileby avslöjar förändringen i Efter fem

I veckan har Sissela Kyles känga mot TV4 fått stor uppmärksamhet i medierna. Därför valde kanalen att ha med ytterligare ett inslag med skådespelaren i torsdagens avsnitt av Efter fem.

– Ni som var med under gårdagen uppmärksammade i slutet av intervju med Sissela Kyle att hon inte var helt nöjd med vad som serverades här i Efter fem, säger Axel Pileby, 32, samtidigt som det dukas fram brickor med kakor och mackor.

– Det har varit ett skakat TV4 kan man säga. Man har aldrig sett sina chefer så skakiga som under dagen och därför har de krishanterat här nu och bunkrat upp med mängder av saker, tillägger han sedan.

På en skärm dyker Sissela Kyle upp, som ser ut att glädjas åt buffén i studion.

– Jag bara väntar på, när ska jag komma tillbaka? Nej men det var väl jättebra. Jag var lite hungrig igår, nu är jag så snäll.

Därför blev Sissela Kyle upprörd på TV4

Sissela berättar sedan i detalj vad det var som gjorde henne så upprörd under besöket på TV4.

– Det var det att det flera gånger upprepades ”så kan du fika, så kan du fika” och så fanns det inte ens kaffe. För mig signalerar ändå fika lite te eller kaffe och kanske något att tugga på, inte bara en nöt. Men nu är alla glada.

Axel Pileby säger sedan att Sissela Kyle är välkommen tillbaka när som helst och att hon då kommer att bli erbjuden bättre tilltugg.

– Vad skönt att vi kan få till förändring på det här sättet, säger Axel därefter till sin kollega Sofia Geite.

FOTO: TV4

Annons