LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Avslöjat: "Idol"-stjärnan klar för årets "Let's dance"

27 feb, 2018 
AvLinda-Marie Nilsson
Hon är en av jurymedlemmarna i "Idol". Nu ska Nikki Amini också tävla i vårens upplaga av "Let's dance" i TV4.
Annons

I vår drar TV4s ”Let’s Dance” igång med ännu en säsong och nu släpper kanalen fler deltagare som ska svänga sina lurviga i rutan. Klara för programmet hittills är Hollywood-stjärnan Britt Ekland, 75, skidlegendaren Gunde Svan, 56, artisten Viktor Frisk, 22, samt författaren och skådespelaren Martina Haag, 53.

Nu står det också klart att “Idol”-profilen Nikki Amini, 32, kommer att delta i vårens upplagan dansprogrammet. Det avslöjades i TV4:s “Nyhetsmorgon” efter att kanalen delat ut ledtrådar som biljettförsäljningen på Gröna Lund, en persisk matta och en bröllopsklänning.

Nikki Amini är född i Iran, men kom till Sverige när hon var 1,5 år gammal. Hon är PR-geni på ett av världens största skivbolag och har jobbat med många stora artister. Nikkis första jobb var som biljettförsäljare på Gröna Lund och så sent som i romaras gifte hon sig med sin kärlek. Hon var även sin brudklänning i “Idol”.

Här är alla deltagare som är klara för Let’s Dance hittills:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Foto: IBL

Annons