Avslöjandet om Samir och Sigrid i TV4 – som tittarna inte fick se

Avslöjandet om Samir och Sigrid i TV4 – som tittarna inte fick se

Det tog ett tag innan Samir Badran och Sigrid Bernson bekräftade att de var ett par. Men redan under inspelningarna av ”Let's Dance” var det nära att deras relation avslöjades – något TV4 valde att inte visa.

I programmet ”Agnetas Nyårskarameller” går Agneta Sjödin, 50, igenom årets roligaste stunder hos TV4 – både i och utanför sändning. Den mänskliga faktorn får oss att göra fel ibland, och tur är väl det, för i det här fallet bjuder det på massor av bloopers och tittarna hemma i soffan får sig ett skratt eller fler.

Samir Badran, 27, och Sigrid Bernson, 29, som dansade ihop i ”Let’s Dance” i våras gästar programmet. De slutade som bekant inte upp som ett danspar, utan som ett kärlekspar. Men det tog ett tag innan de valde att bekräfta sin relation för folket. Detta trots att deras kärlek inleddes redan under inspelningarna av programmet.

Det har Agneta bevis på i form av ett klipp filmat bakom kulisserna. När Samir och Sigrid repar en dans, och kamerorna står på, råkar Samir fråga Sigrid om hon har hans hemnyckel. Ganska direkt inser Sigrid att alla i rummet och att de som eventuellt kommer att få se det här, kommer att förstå att något är på gång mellan dem.

– Gud vad kul, det här var jätteroligt. Men det hände aldrig, ni filmar inte nu va?, säger Sigrid stressat i klippet.

– Ja nu är det kört, svarar Samir.

Men det var ju inte riktigt kört, för TV4 valde att inte visa materialet – förrän nu!

”Agnetas Nyårskarameller” sänds på Nyårsdagen klockan 20.00, i TV4.

LÄS OCKSÅ: Därför försökte Sigrid stoppa relationen med Samir

LÄS OCKSÅ: Efter beskedet – därför tvingas Sigrid hoppa av Let’s Dance

Foto: IBL

FRÅN FÖRSTASIDAN