LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Avslöjandet i Ellinor Bjurströms bild får alla att häpna: "Sjukt bra"

18 jul, 2017 
AvJonna Friberg Wennerberg
Den svenska modellen Ellinor Bjurström publicerade under tisdagen en bild på sin Instagram som vid första anblick fick följarna att häpna. Men sedan såg de sanningen bakom bilden och hyllade henne till skyarna.
Annons

Skönhetsidealet är någonting som många kändisar och influencers kämpar emot dagligen. En av de som tagit upp kampen är Ellinor Bjurström, 22. Hon blev känd efter sin medverkan i “Top model Sverige” för några år sedan, där hon pratade en del om sin psoriasis som har skapat hinder för henne många gånger i livet. Sen dess har hon kämpat mot de skönhetsideal som finns och nu har hon tagit upp ännu en viktig fråga – vad är egentligen på riktigt?

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Under tisdagen publicerade hon en bild på sig själv i bikini på Instagram som fick hennes följare att häpna. Hon har redigerat sin bakdel så pass att den ser Kardashian-stor ut. Till bilden har hon skrivit:

“Vi alla vet att min midja/höfter inte ser ut såhär. Jag vill inte heller att någon ska tro det. Jag vill bara visa för er där ute att det är otroligt lätt att redigera bilder. Det är otroligt lätt att få större rumpa. Att redigera den här bilden tog mig ca 40 sekunder. 40 sekunder! Förstår ni då hur enkelt det är?”

“Jag menar inte att alla där ute använder sig av sån här redigering. Jag vill visa att det är enkelt så att alla bara är medvetna. När man kollar på tex reklam , annat som brukar redigeras eller i vissa fall personer här på Instagram så förekommer det massa redigering på olika sätt. #låtdinkroppvara #dinkroppärfin

I kommentarsfältet hyllas hon av sina följare och av andra influencers:

“Du är tusen gånger vackrare som dig själv”

“Sjukt bra, du är en grym tjej”

“Bästa förebilden”

Heja dig Ellinor!

Foto: IBL

Annons