Avslöjandet efter kärlekssemestern – Anitha Schulman och pojkvännen Joel i bråk

Anitha Schulman i bråk med pojkvännen Joel

Anitha Schulman och sambon Joel Åhlén-Nyström var nyligen på semester i Maldiverna. Nu berättar Joel att allt inte gick helt friktionsfritt.

Anitha Schulman, 39, och nya kärleken Joel Åhlén-Nyström, 28, firade sin första årsdag den 5 maj och nyligen tillbringade de dagar på paradisön Maldiverna i kärlekens tecken. På Instagram har följarna kunnat se att semestern varit sagolik – i alla fall på bild.

Nu har Joel Åhlén-Nyström lagt upp en bild som avslöjar att allt kanske inte var en dans på rosor under ledigheten.

Tjugo minuter innan den här bilden togs kom Maldiverna-resans enda (!) bråk. Anitha bommade fokus, jag var hungrig – ingen vacker kombination“, skriver Joel till en bild på sig själv på stranden med armarna i kors.

Men trots det ärliga avslöjandet om bråket är han noga med att påpeka att det var det enda bråket under resan.

Jag sa någonting syrligt om att det ”inte kan vara så svårt”. Anitha svarade med ett quarterback-kast av linsskyddet och ett ”men ta din jävla bild själv då!” Mitt svar? ”Tack för bilden, den blev verkligen jättebra. Det var precis så där suddigt ÖVER HELA BILDEN som jag ville ha det!” Så, bespara mig gärna med ”du ser lite sur ut” – för det var precis vad jag var. Och hungrig. Fortfarande”, fortsätter Joel Åhlén-Nyström.

Anitha Schulman och Joel Åhlén-Nyström började träffas i februari förra året och sedan dess har de hunnit flyttat ihop och tillsammans med Anithas barn Penny, 7, och Tom-Allan, 4, har de blivit en familj. Anitha och Joel har berättat att de nu vill skaffa fler barn.

I podden Lillelördag berättar Anitha att hon försöker bli gravid. Nu hoppas de bara att naturen är på deras sida.

– Sen får man hoppas på att naturen vill väl och jag blir ju 40 så det är bara hålla tummarna för att det faktiskt funkar, säger Anitha Schulman i podden.

Avslutningsvis berättar Anitha att hon ska plocka ut sin spiral och sedan hoppas de på att inom kort få ett plus på stickan.

Anitha och pojkvännen Joel.

Anitha Schulman berättar nu i sin podd att hon och pojkvännen Joel ska försöka skaffa barn.

Anitha med barnen Penny och Tom-Allan.

Tidigare var Anitha gift med Calle Schulman.

Hetast på Hänt TV: VIKTOR FRISK avslöjar sanningen om relationen till sin DANSPARTNER LINN

LÄS OCKSÅ: Anitha Schulman avslöjar – förhållandet bygger på en lögn

LÄS OCKSÅ: Efter kärlekssemestern: Anitha Schulmans barnbesked med pojkvännen Joel

FOTO: IBL, Instagram