TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Avskyn mot Kissie efter ärliga svaret: "Jävla idiot"

14 jul, 2017 
AvOla Brising
Alexandra "Kissie" Nilsson berättar på sin blogg att hon har gjort slut med en vän.
Alexandra Nilsson tycker att överviktiga får skylla sig själva som kastar bort sina liv. Men reaktionerna från bloggläsarna låter inte vänta på sig.
Annons

Alexandra “Kissie” Nilsson, 26, bloggar för tillfället från Mexiko där hon är på semester och igår kväll svarade hon på frågor från sina läsare. Bland annat fick hon frågan: “Vad tycker du om riktigt kraftiga människor, såna som inte klarar sig själva pga. storleken på dem?”.

På detta svarar Kissie: “Tycker synd om dom, men sen har dom ju själva satt sig i den positionen. Tycker dom slösar bort sina liv”.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Men reaktionerna från läsarna låter inte vänta på sig. Redan efter två timmar har kommentarerna rasat in:

– Frågan om kraftiga människor, din svar var faktiskt taskigt. Tänk generellt på att det finns vissa människor som har fetma (sjukdom) redan från ungt ålder vilket dem senare kan ha problem med att bryta ner fettet i maten eller de finns även många som mår dåligt och använder mat som ett försvarsmekanism. Du snackar om hur dåligt du mådde när folk kallar dig för “spinkis” eller “tråd” men själv klankar ner på överviktiga människor.

 

Kissie tycker att de som är tjocka får skylla sig

Sedan haglar reaktionerna. Nästan ingen verkar tycka att det är okej att Kissie tycker överviktiga människor är lata och får skylla sig själva. En läsare skriver:

Annons

– Tycker de är fel att svara på en kommentar angående kraftigare människor. Alla väljer inte att hamna i den sitsen utan får en sjukdom, vissa fylls med vätska. Alla väljer ju inte att själva bli överviktiga. Jag är en människa som äter exakt så mycket jag vill & bryr mig inte så mycket om folk kommenterar min storlek, men vet dom som skulle ta jäkligt illa upp av ditt svar, så snälla tänk hur du formulerar dig, speciellt på en blogg.

Nästa kommentar är även den kritisk:

–  Eller hur!! Precis det jag menar, många kan inte rå för sin vikt (jag är t.ex. underviktig) och om man redan är sjuk blir det bara att strö salt i såren att skriva så.

Efter ett tag börjar dock det hela urarta. En läsare är så arg att hon kommer med direkta personangrepp då hon skriver:

– Jävla idiot! Tänk på alla som får en stroke, den som blir förlamad eller annan form av funktionsnedsättning. Inte fan kan de röra på sig som vi andra! Inte konstigt att de går upp i vikt då?!

Än så länge har Kissie inte bemött kritiken hon fått för sitt svar på frågan om hennes tankar om överviktiga människor.

Foto: IBL

Annons