LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Aviciis besked inför spelningen på Carl Philips och Sofias bröllop – vägrar spela utan keps

03 jun, 2015 
AvLotta Gray
När en prins frågar blir svaret ofta ja. Avicii ska spela på Carl Philips och Sofia Hellqvist bröllop, men inte kravlöst.
Annons

Svenska house-undret Tim “Avicii” Bergling, 25, har fått de stora massorna att gå bananas på arenor runt om i världen och sägs ta upp mot 1,6 miljoner kronor för en spelning. Men det mest prestigefulla uppdraget lär vara att få spela på det stundande prinsbröllopet den 13 juni. Frågan fick han av Carl Philip, 36, själv.

– Jag träffade prinsen på Ibiza i somras, vi fick hänga och snacka lite. Han är en jävligt skön och jävligt bra kille. Ödmjuk, berättar Tim i “Vakna” på NRJ.

Nästa helg gifter sig Sofia Hellqvist och Carl Philip. Foto: IBL
Nästa helg gifter sig Sofia Hellqvist och Carl Philip. Foto: IBL

Själv är han singelaktuell med låten ”Waiting for love” och kommer att spela på Summerburst-festivalerna i Göteborg och Stockholm i sommar.

Själva bröllopsfesten verkar bli en rätt avslappnad historia där DJ:n får dela scenen med Icona Pop. Tim hade egentligen bara ett krav, han vägrade spela utan keps på huvudet.

– Det ska bli grymt kul, det är en heder såklart. Jag får ju behålla kepsen.

Avicii vägrar lira utan sin älskade keps. Foto: IBL
Avicii vägrar lira utan sin älskade keps. Foto: IBL

Oklart är dock vad Avicii får betalt för den unika spelningen. Kanske bjuder han på kalaset, vissa chanser kommer bara en gång i livet.

Andra läser också:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons