Aviciis besked inför spelningen på Carl Philips och Sofias bröllop – vägrar spela utan keps

När en prins frågar blir svaret ofta ja. Avicii ska spela på Carl Philips och Sofia Hellqvist bröllop, men inte kravlöst.

Svenska house-undret Tim “Avicii” Bergling, 25, har fått de stora massorna att gå bananas på arenor runt om i världen och sägs ta upp mot 1,6 miljoner kronor för en spelning. Men det mest prestigefulla uppdraget lär vara att få spela på det stundande prinsbröllopet den 13 juni. Frågan fick han av Carl Philip, 36, själv.

– Jag träffade prinsen på Ibiza i somras, vi fick hänga och snacka lite. Han är en jävligt skön och jävligt bra kille. Ödmjuk, berättar Tim i “Vakna” på NRJ.

Nästa helg gifter sig Sofia Hellqvist och Carl Philip. Foto: IBL

Nästa helg gifter sig Sofia Hellqvist och Carl Philip. Foto: IBL

Själv är han singelaktuell med låten ”Waiting for love” och kommer att spela på Summerburst-festivalerna i Göteborg och Stockholm i sommar.

Själva bröllopsfesten verkar bli en rätt avslappnad historia där DJ:n får dela scenen med Icona Pop. Tim hade egentligen bara ett krav, han vägrade spela utan keps på huvudet.

– Det ska bli grymt kul, det är en heder såklart. Jag får ju behålla kepsen.

Avicii vägrar lira utan sin älskade keps. Foto: IBL

Avicii vägrar lira utan sin älskade keps. Foto: IBL

Oklart är dock vad Avicii får betalt för den unika spelningen. Kanske bjuder han på kalaset, vissa chanser kommer bara en gång i livet.

Andra läser också:

12 bevis för att Victoria kommer bli världens vackraste drottning

Svenska tv-sjärnan ångrar könsbytet: ”I dag hade jag valt att behålla snoppen”

Efter allt kämpande – Kim Kardashian är äntligen gravid igen

SENASTE NYTT!