TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Avicii efter beslutet att lägga av: "Känner mig lyckligare än på väldigt länge"

12 apr, 2016 
AvCharles Thulin
Tim "Avicii" Bergling känner sig glad och äntligen fri som människa efter att han kom ut med nyheten att han lägger av som dj.
Annons

Tim “Avicii” Bergling, 26, vårt svenska dj-under, gick häromveckan ut och berättade att han slutar turnera. Nu öppnar han upp och berättar varför.

– Generellt sett är jag en mer introvert person. Det har alltid varit svårt för mig. Jag sög åt mig för mycket negativ energi tror jag, säger han till Hollywood Reporter.

Tim kände sig tvungen att sluta turnera för hälsans skull. Förra året ställde han in drygt 25 spelningar på grund av sjukdom. För några år sedan drabbades han av en akut bukspottkörtelinflammation som en konsekvens av tung alkoholkonsumtion. Han tvingades även operera bort gallblåsan och blindtarmen.

Avicii blev utbränd. När det var som tuffast gjorde han 325 spelningar under ett år.

Idag är han trött men lycklig.

– Jag känner mig glad och fri. Som att mitt privatliv kommit tillbaka. Jag kan fokusera på mig själv för första gången på väldigt länge

– Jag känner mig lyckligare än vad jag gjort på väldigt länge. Jag var nervös när vi tillkännagav det. Mest för att jag skulle verka otacksam. Men jag har fått jättemånga sms från vänner i branschen.

Foto: IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons