TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Avicii är singel igen – flickvännen har flyttat ut

19 dec, 2014 
AvMikaela Råberg
Tim "Avicii" Bergling har nu ändrat sin status från "Upptagen" till "Singel" och beundrarinnor världen över jublar. Det verkar som att julen kom tidigt i år. Grattis alla singeltjejer.
Annons

I över ett år har Tim ”Avicii” Bergling, 25, dejtat kanadensiska modellen och modebloggerskan Racquel Bettencourt och tidigare i år flyttade hon in i hans 115 miljoner kronors villa i Los Angeles.

De har flera gånger visat upp sin kärlek på sociala medier, men nu uppger flera källor till Us Weekly att det unga paret har gått skilda vägar.

Foto: All Over Press
Foto: All Over Press

Racquel ska redan ha flyttat ut ur housestjärnans lyxkåk och enligt tidningen är det hans fullspäckade schema och blomstrande karriär som kommit i vägen för kärleken.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Foto: Instagram.com
Via: Instagram.com

Nästan direkt efter uppbrottet drog artisten till Mexiko med ett gäng kompisar för att slicka såren. Den 17 december delade han en bild på Instagram på den makalösa utsikten över en vit strand och turkosblått hav.

– Njuter av min lediga tid med vänner i Cancun, skriver han.

Via: Instagram.com
Via: Instagram.com
Annons