Äta, rida, svettas... Så får du ensamma mammorna på fall

Äta, rida, svettas... Så får du ensamma mammorna på fall

Just nu letar de tre charmiga mammorna i TV3s "Ensam mamma söker" efter den perfekta killen. Här tipsar Evelina, Sofi och Susanne om sina drömdejter.

Evelina Vidén, 31 Stockholm

– Jag vill bli överraskad och det får gärna vara kreativt, som att killen har styrt upp en dagskryssning, en weekenderesa eller en picknick. Det skulle också vara så himla mysigt att komma hem och så har den man dejtar lagat en jättefin middag och tänt en massa ljus. Och eftersom jag är en romantiker skulle jag älska att få blombud till jobbet.

Ensam Mamma 2014 Hotel Skeppsholmen Stockholm 140919 Evelina Vidén

Foto: Malin Bondeson

Sofi Mahani, 30, Göteborg

­– Det värsta jag vet är när det uppstår pinsam tystnad. Eftersom jag har svårt att sitta still vill jag bli uppvaktad med en rolig aktivitet. Som en träningsdejt! Det går jag igång på. Det är så härligt att se en kille svettas, men det måste vara äkta. Jag måste känna att han verkligen brinner för att ta i ordentligt. Ett annat sätt att uppvakta mig är om man dyker upp då och då, bara för att säga hej och ge mig en puss.

Ensam Mamma 2014 Hotel Skeppsholmen Stockholm 140919 Sofi Mahani

Foto: Malin Bondeson

Susanne Bostrand, 32, Östersund

– Rida islandshäst, hoppa fallskärm, promenera runt en sjö i naturen. Eller bara åka ut till en stuga på landet och umgås med barnen eftersom jag har mina tre döttrar på heltid. Det skulle också vara spännande om den jag dejtar tar med mig på något som han gillar att göra. Det är ett bra sätt att lära känna en person.

mammorna8722

Foto: Malin Bondeson

FRÅN FÖRSTASIDAN