Ashton Kutcher hade en fling med en ung svenska: "Vill inte prata om det"

Nyblivne pappan Ashton Kutcher förföljs av otrohetsrykten. Star Magazine har nu publicerat en bild på skådisen i säng med en ung svensk tjej.

Tidningen Star Magazine publicerar nu en exklusiv bild där skådespelaren Ashton Kutchers, 36,  ligger tätt omslingrad med en ung svenska i en säng. Frågan är vad Mila Kunis, 31, säger om det.

Skärmavbild+2014-10-29+kl.+23.33.41 (1)

Den svenska flirten heter Linn Massinger och är en 23-årig makeup artist. Hon bekräftar nu att det är hon som syns på bilden tillsammans med Ashton.

– Det är jag. Jag vet inte hur de har fått tag i det, så inga kommentarer, säger Massinger till Aftonbladet.

Sminkösen Linn och “2 1/2 män”-stjärnan träffades på en bar i Los Angeles för två år sedan, då svenskan pluggade i USA. Ashton och hans vän ska ha vinkat till sig Linn och hennes kompis.

– Han presenterade sig med sitt förnamn Chris. Ashton verkade mycket flörtig. Efter 20 minuter föreslog han att de skulle fortsätta festandet i hans hus, säger en källa till Star.

Linn jobbar som make-up-artist. Foto: Facebook

Skådisparet ska ha haft en paus när Ashton träffade svenska Linn. Foto: Stella Pictures

Vem har egentligen tagit bilden av det sovande paret?

Mila och Ashton spelade mot varandra i That '70s Show. Foto: All Over Press

Vad säger nyblivna mamman Mila om nyheten? Foto: Stella Pictures

Utåt sett har Ashton och Mila sett väldigt lyckliga ut. Foto: All Over Press

Festen slutade med att Linn och världsstjärnan hamnade i samma säng, men av fotot att döma sov de med kläderna på. Svenskan verkar dock allt annat än glad över uppmärksamheten.

– Jag vill faktiskt inte prata om det. Jag vill bara att det där ska vara över, säger hon till Aftonbladet.

För bara några veckor sedan blev Ashton pappa till sitt och Mila Kunis första barn, dottern Wyatt Isabell, Men under den där festkvällen för två år sedan nämnde han inte sin flickvän. Det sägs nämligen att paret just då hade en paus i förhållandet – men vi är inte ensamma om att undra hur Mila reagerat på nyheten.

SENASTE NYTT!