Åsa Vesterlund om sin blodiga födelsedagsfest

Åsa Vesterlund om sin blodiga födelsedagsfest

Guld, blod och fula jultröjor var en del av det som fanns med på hollywoodfrun Åsa Vesterlunds vilda födelsedagsfest. För Hänt har hon berättat om detaljerna.

Åsa Vesterlund känd från programmet “Svenska Hollywoodfruar” fyllde 42 år nyligen och det firade hon med en riktig brakfest i Palm Beach i USA. Åsa har berättat för Hänt om partyt. Temat var “Ugly sweather” och alla gäster ombads bära just fula jultröjor.

– Jag hade 22 vänner över på en trerätters-middag där det bjöds på oxfilé eller fisk. Det var en specialbeställd tårta i “Ugly sweater”- tema som min fest var, berättar Åsa Vesterlund för Hänt och lägger till:

– Vi hade tre servitörer som hjälp men det var ändå mycket att rodda med eftersom alla skulle få plats vid middagsbordet. Dekorationen gick mest i guld, silver med massor av levande ljus på bordet. Efter middagen kom det en DJ spelade och de sista gästerna gick vid 04.

Åsa Vesterlund

Hunden Sigfrid var också med på festen.

LÄS OCKSÅ: Åsa Vesterlunds vrede mot Gunilla Persson: ”Hon är inte frisk”

Åsa Vesterlund berättar också att hon och hennes ex-man Darrin Frye, 55, har bestämt sig för att ge 10 000 kronor till varandra vid vardera födelsedag och julafton istället för presenter. Åsa tänker därför donera sina pengar till en hudcancer-fond.  Av de övriga gästerna fick hon flera andra fina gåvor.

– Jag fick ett par Giuseppe Zanotti skor, diamantarmband av min mor, massor av present kort, en stor korg med svenska delikatesser och godis, spa-dag på Trump International, en valfri resa med mera, säger Åsa.

Åsa Vesterlund.

Åsa Vesterlund fyllde 41 och hade en rolig födelsedagsfest.

Bland gästerna fanns bland annat Leif -Ivan Karlsson, 56, och Susanne Karlsson, 51, kända från tv-serien “Familjen Karlsson”.

– Vi har det fantastiskt här hos Åsa. God mat, gott vin och ja, jag älskar ju vin, säger Leif-Ivan entusiastiskt i ett filmklipp som Åsa lagt upp på sin Facebooksida.

Åsa skojar med Leif-Ivan och ber honom berätta om kärleken till sin fru.

– Vi är så kära, verkligen dödskära, avslöjar Leif-Ivan och ger sin fru en redig puss på munnen.

– Hur ofta har ni sex? frågar Åsa.

– En till två gånger om dagen, eller ok, en gång per dag om jag ska vara ärlig, svarar Leif-Ivan.

Festen bjöd också på dramatiska inslag då Åsa trampade i glas så att hon började blöda, tre av gästerna var läkare så som tur var så blev det ingen större skada enligt Åsa.

LÄS OCKSÅ: Åsa Vesterlund nyopererad: ”Flera kirurger inblandade”

Foto: IBL

FRÅN FÖRSTASIDAN