Artikeln innehåller reklamlänkar

Åsa Vesterlund om pressen i TV3:s Svenska Hollywoodfruar

Åsa Vesterlund om pressen i Svenska Hollywoodfruar

Att flera hundratusentals tittare följer ens privatliv är inte alltid lätt. Svenska Hollywood-frun Åsa Vesterlund berättar nu om den ständiga pressen att leverera. ”Du ska vara riktigt hårdhudad om du ska vara med”, säger hon.

Slå på ljud

Svenska Hollywoodfruar-profilen Åsa Vesterlund, 44, har varit med i flera säsonger av det populära reality-programmet på TV3. I höst syns hon återigen i tv-rutan, vilket hon tidigare meddelade i ett pressmeddelande.

– Det är så roligt att vara tillbaka. I denna säsong kommer jag träffa på en hel del vänner men även tyvärr några fiender, sa Åsa Vesterlund då i ett pressmeddelande.

ANNONS: Redo för sol, bad och picknick? Fynda sommarens bästa picknickfilt här! (länk till Aller media shop)

För Hänt berättar nu tv-profilen hur inspelningen gick, som skedde i Los Angeles under mars.

– Det gick bra, men det var ganska omtumlande. Det var nog en berg-och dalbana för alla medverkande.

Vad var det som var omtumlande? 

– Det var väldigt mycket drama, men även uppgörelser. Nu får jag passa min tunga innan jag säger för mycket. Det kommer bli en kanonsäsong, jag lovar underhållning på maxnivå, säger hon.

Känner ständig press att leverera

Men det är inte bara roligt att spela in programmet berättar Åsa Vesterlund. Under inspelningarna känner hon en hög press på sig själv: då allt handlar om hennes privatliv.

–Inspelningarna är väldigt intensiva. Man blir lite kokobäng, man blir paranoid. Det är jobbigt att känna att alltid behöva sminka sig och vara fixad och stylad varje dag. Sen tillsist sitter man där osminkad med lite läppglans och en tofs i håret istället, säger hon.

Hon känner att hon ständigt måste leverera bra tv, vilket gör att hon blir stressad.

– Det är en annan sak att jobba med manus, men nu är det ju jag som ska leverera. Det är press, det är press hela tiden på mig.

Är det så jobbigt att det inte är värt det? 

– Jag tycker ju att det är roligt. Men detta är inte för alla, du ska vara riktigt hårdhudad om du ska vara med.

Och vad kan du berätta om lönen för din medverkan? 

– Jag gör inte detta för varken pengar eller kändisskap. Det är en rolig grej för mig och så länge jag tycker det är roligt så kommer jag att fortsätta, säger Åsa Vesterlund.

Blir återförenad med Gunilla Persson

I den kommande säsongen syns även Gunilla Persson, 60. Åsa har vid flera tillfällen i programmet hamnat i dramatiska konflikter med Gunilla Persson. Om bråket mellan profilerna fortsätter i de kommande avsnitten återstår att se – men Åsa Vesterlund är tydlig med att det kommer att bli en spännande säsong.

– Jag får ju inte berätta om vi löser det eller inte. Men jag kan säga såhär, jag slet mitt hår många gånger. Det är många tårar och mycket skratt, för det är rent ut sagt väldigt konstiga saker som händer, säger hon.

FOTO: TT

SENASTE NYTT!