ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Åsa Vesterlund om att adoptera – plötsliga barnbeskedet

17 maj, 2023 
ÅSA VESTERLUND
Hollywoodfrun Åsa Vesterlund har inga barn från tidigare. Nu berättar hon hur hon ser på den saken och hur hon ser på adoption.
– Om det ska hända så vill jag gärna att det ska vara 100 procent, säger hon till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Gunilla Perssons ursäkt till Åsa Vesterlund i Svenska HollywoodfruarBrand logo
Gunilla Perssons ursäkt till Åsa Vesterlund i Svenska Hollywoodfruar

Åsa Vesterlund, 49, slog igenom med dunder och brak i succéserien Svenska hollywoodfruar. Hon var med i flertalet säsonger och det har nog inte undgått någon att det blev en hel del bråk och heta diskussioner mellan henne och Gunilla Persson, 64.

Nu för tiden verkar de däremot ha en bra relation till varandra. Både Gunilla och Åsa följer varandra på Instagram och de gillar och kommenterar varandras bilder titt som tätt.

I programmet har vi fått följa Åsa på massa roliga äventyr. Vi har också fått se hennes stora kärlek till hundar.

Åsa Vesterlund om att inte ha barn

Något som vi också fått se är att Åsa inte har några barn. I en ny intervju med Hänt berättar hon om det.

Du har ju inga barn, hur känns det?

Annons

– Nej, men alltså nu är det ändå... grejen är den, och det här kanske låter jättekonstigt, som att jag bara går och är super deprimerad för att jag aldrig fick barn alltså för verkligen, det hade varit kul att få ett barn! Men nu har det varit lite stökig relation bakåt i tiden och så vidare, säger hon och fortsätter:

– Men i iallafall, jag är jättenöjd med mitt liv just nu och visst, the more the merrier, så enkelt är det, det är okej för mig. Jag är såhär... var det meningen så var det meningen, och var det inte det så är det inte det. Jag börjar bli för gammal ändå snart, så det går ju liksom inte. Jag skulle aldrig orka. Jag fattar inte... jag är så imponerad av alla mammor.

Åsa Vesterlund om att adoptera ett barn

Även om man kanske inte vill få barn på biologiskt sätt så finns det ju faktiskt massa andra alternativ. Nu berättar Åsa hur hon ser på adoption.

Skulle du kunna tänka dig en surrogat, eller adoption eller liknande?

– Jo, absolut, det skulle jag absolut kunna tänka mig! Men då måste jag nog känna också att nu har jag hamnat på den plats där jag verkligen vill bo på heltid. För just nu känns det som att jag köper hus, säljer hus, flyttar dit, hoppar, och så tar jag lite strö jobb där och så vidare, säger Åsa till Hänt och tillägger:

– Jag känner bara att när det liksom... jag måste bara... ja, om det ska hända så vill jag gärna att det ska vara 100 procent.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons