Artikeln innehåller reklamlänkar

Åsa Vesterlund om oväntade bråken i Svenska Hollywoodfruar 2019

Åsa Vesterlund avslöjar oväntade bråken i Svenska Hollywoodfruar 2019.

Åsa Vesterlund gör comeback i Svenska Hollywoodfruar till hösten. Nu avslöjar hon för Hänt att inspelningen bjöd på en hel del bråk där sanningar kom fram.
Slå på ljud

Åsa Vesterlund, 44, gör storslagen comeback i Svenska Hollywoodfruar på TV3 efter att hon förra året valde att avstå. När Hänt träffar henne avslöjar hon detaljer om den nya säsongen – och förklarar att saker och ting kommer att se dagens ljus. Något som även Gunilla Persson, 60, har hintat om.

ANNONS: Redo för sol, bad och picknick? Fynda sommarens bästa picknickfilt här! (länk till Aller media shop)

– Det kommer bli en av de bästa säsongerna. Det kommer att komma fram en hel del sanningar måste jag säga och dessutom lite till. Den här säsongen blir äkta, säger Åsa Vesterlund till Hänt.

Grälen i Svenska Hollywoodfruar

Bråk, drama, skratt och gråt är en del av vardagen i Svenska Hollywoodfruar där Åsa Vesterlund har haft en hel del otalt med profilen Gunilla Persson, men också med andra profiler. Den här säsongen upplever hon dock att det sker mer bråk från alla olika håll än tidigare.

– Den här säsongen kommer alla bråka med alla. Det är extremt mycket upprörda känslor, drama och tårar åt varje håll. Jag har mina stunder mot Gunilla, men alla gräl är äkta och alla har en del av det, säger hon till Hänt.

Genom att spela in ett program, som konstant är fullt med drama och intensiva bråk mellan varandra, förklarar Åsa Vesterlund att grälen även ligger kvar långt efter inspelningarna. Något som får relationerna till varandra att vara ibland bli väldigt hårda.

– Allt ligger kvar. Det är så rotat väldigt många saker och jag har varit med så pass länge, så det ligger hela tiden kvar. Ibland kan du drunkna i dina egna känslor för att det är så intensivt, förklarar hon.

Åsa Vesterlunds besked om comebacken

När Åsa Vesterlund förra året tackade nej till att åter vara en av fruarna i Svenska Hollywoodfruar, visste inte följarna vad som skulle bli beskedet från Åsa Vesterlunds håll inför 2019. För henne själv var det däremot lika självklart som att cykla.

– Jag har gjort det så pass många gånger så det gick med bara farten, det var som att cykla. Det får bli som det blir. Jag kan ju inte heller bli sur över klippningen, så vi får ta det som det kommer, avslutar Åsa Vesterlund.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Eero Hannukainen/TT, Johnny Wohlin/TV3

SENASTE NYTT!