TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Åsa Ingrossos ord om relationen till Pernilla Wahlgren

09 maj, 2020 
Åsa och Emilio Ingrosso, Pernilla Wahlgren
Pernilla Wahlgren och Åsa Ingrosso har båda stått i vita klänningar och sagt ja till Emilio Ingrosso.
Men hur är egentligen relationen mellan dem och vad hände egentligen sommaren 2019? Vi har svaret!
Annons
Bianca berättar om succén med PernillaBrand logo
Bianca berättar om succén med Pernilla

Pernilla Wahlgren, 52, och ex-maken Emilio Ingrosso hade en av Sveriges mest uppmärksammade kändisrelationer. Paret träffades på 80-talet när Emilio var dansare i många av Pernillas uppträdanden. Bland annat dansade han tillsammans med sin bror bakom Pernilla under hennes stora hit Picadilly circus, som hon tävlade med i Melodifestivalen för många år sedan. Det slog snabbt gnistor mellan dem och paret var gifta i nästan 10 år innan de skiljde sig 2002. Tillsammans har de barnen Oliver Ingrosso, 30, Bianca Ingrosso, 25, och Benjamin Ingrosso, 22.

Emilios nya relation

Idag lever Pernilla som singel medan Emilio är omgift. Han fann kärleken i Åsa Ingrosso, tidigare Björling, år 2003, när Åsa var på jakt efter ett semesterhus i Palma på den spanska ön Mallorca. Paret gifte sig i juli 2015 och bor idag kvar i just Palma, där de även driver flertal restauranger tillsammans.

Åsa syntes nyligen besöka Emilios dotter Biancas kontor och har dessutom inrett hela hennes lägenhet. I tidigare avsnitt av Wahlgrens värld har vi även fått se både Bianca och Benjamin hälsa på hos sin pappa och Åsa. Men hur ser egentligen relationen mellan Pernilla och Åsa?

Annons

Tillsammans på tillställningar

Efter en turbulent skilsmässa som Pernillas och Emilios skulle man kunna tänka sig att relationen dem emellan inte skulle vara god. Men så är inte fallet, Pernilla och Emilio har under de senaste åren synts på flera tillställningar tillsammans där även Åsa varit med. Främst är det i samband med barnens framgångar som Åsa och Pernilla setts.

– Det är en jättefin tjej och vi har faktiskt en kanonfin relation som jag är jätteglad över. Det är inga konstigheter alls. Sen kanske inte vi hänger utanför familjen hon och jag men vi kramas och pratar när vi ses. Så det är toppen. – Framför allt för barnens skull, det är det viktigaste av allt. Så länge föräldrarna mår bra så tror jag barnen mår bra och att det inte är massa tjafs och grejer. Jag tror att det är väldigt viktigt, berättar Åsa för Hänt.

När Benjamin vann Melodifestivalen 2019, fanns de båda på plats i Friends arena, för att fira sonen och bonussonen.

Familjen Wahlgren/Ingrosso
Melodifestivalen 2018. Foto: Karin Törnblom/TT

Åsa Ingrosso har tidigare bloggat som sin makes ex-fru och berättat att hon som liten kikade på Pernilla och Emilios framträdande i Melodifestivalen.

Annons

När Pernilla, Emilio och Vito var med i Melodifestivalen 1985. (Piccadilly Circus) Då var jag 11 år och tyckte Pernilla var sååå cool med sitt stora hår och fina smycken. Haha..”, skrev hon på sin blogg 2018.

Följarna jublar efter nya bilden på Åsa IngrossoBrand logo
Följarna jublar efter nya bilden på Åsa Ingrosso

Åsas oväntade ord om Pernilla

Detta är inte enda gången som Åsa hyllat Pernilla. Efter att ha sett Pernillas show Kort, glad och Tacksam delade Åsa även med sig av fina ord om henne.

Du är GALET rolig Pernilla, skitsnygg och bara WOW. Tack för att vi fick komma och för en toppenkväll att minnas”, skrev Åsa Ingrosso i en kommentar efter Pernillas bild på sig själv, Åsa och Emilio.

Taaaak Åsa!!! Så himla kul att ni kom!!!”, svarade Pernilla på kommentaren.

Plötsliga vändningen i relationen

Men under sommaren 2019 syntes plötsligen Pernilla och Åsa i ett offentligt Instagram-bråk. Det var efter att Bianca Ingrosso hade publicerat en gammal bild från Pernilla och Emilios bröllop som som Pernilla och Åsa hamnade i luven på varandra i kommentarsfältet. Kommentarerna är idag raderade men trots att Åsa och Pernilla inte följer varandra på Instagram menar Åsa att relationen är fortsatt god.

– Det visste jag knappt att jag inte gör. Det är precis som jag säger, vi hänger ju inte hon och jag. Vi är ju inte bästa kompisar på det sättet. Vi hörs i familjen och när vi ses på tillställningar och sådana saker. Och då funkar det jättebra. säger hon i en exklusiv intervju med Hänt.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons