LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Åsa Ingrossos nya lycka tillsammans med maken Emilio

02 maj, 2020 
Linnea Lundgren
Åsa Ingrosso och Emilio Ingrosso
I sju veckor har Åsa Ingrosso och hennes make Emilio varit isolerade i sin bostad på Mallorca.
Nu avslöjar Åsa i en ny film detaljer kring framtiden för familjen.
– Helt jävla sjukt, säger hon i en story på Instagram.
Annons
Följarna jublar efter nya bilden på Åsa IngrossoBrand logo
Följarna jublar efter nya bilden på Åsa Ingrosso

Det var 2015 som den framgångsrika inredningsdesignern Åsa Ingrosso, 44, och restaurangägaren Emilio Ingrosso, 54, gifte sig. Bröllopet blev vida omskrivet då Emilio under 90-talet var gift med Pernilla Wahlgren, 52, som han har barnen Oliver Wahlgren-Ingrosso, 30, Bianca Ingrosso, 25, och Benjamin Ingrosso, 22, tillsammans med.

Åsa och Emilio Ingrosso bor sedan många år tillbaka i Palma på Mallorca där de driver restaurangkedjan La Perla. Åsas två barn som hon har från en tidigare relation – sonen Anton Björling 23, och Lina Björling, 21, jobbar även de på restaurangerna.

Men sedan sju veckor tillbaka har restaurangerna slagit igen och efter att Spanien infört hårda restriktioner har Åsa och Emilio befunnit sig i husarrest.

Lyckan med maken

Men under helgen kommer Åsa med en glädjande nyhet. Spaninen har nämligen valt att lätta på sina restriktioner och på lördagen fick makarna lämna lägenheten för allra första gången sedan isoleringen.

Annons

Både i ett inlägg och på story delar Åsa med sig av glädjen då hon tillsammans med sin make kan ta en ordentlig familjepromenad.

“Som kossor på grönbete”, skriver Åsa på Instagram medan de går längs hamnen.

– Det här är så jäkla skönt, det är fantastiskt väder och det här är uppskattat. Det är folk precis överallt, säger hon i filmklippet som hon lagt i inlägget.

Ryter ifrån efter kommentarerna

Det är dock inte bara guld och gröna skogar för makarna. Trots att Emilio och Åsa nu får lämna bostaden är det ännu oklart hur länge restaurangerna kommer att behöva hålla stängt.

– Precis här bredvid är restaurangen Can Barbara, som vi tyvärr inte kommer att kunna öppna i år. Men vi ses väl 2021 vet jag, så jävla sjukt allting, säger Åsa på Instagram story.

Och det är inte alla som är helt nöjda över att Åsa och Emilio promenerar omkring bland folk. I kommentarsfältet ifrågasätts Åsa för att vara alltför nära andra människor.

Förlåt, förstår att det är skönt att komma ut men är det verkligen en bra sak att det är folk ute precis överallt?!”, skriver en följare medan Åsa tålmodigt svarar:

“Alla håller avstånd! Ingen fara alls.”

Annons