ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Följarna jublar efter nya bilden på Arvingarna – bandets glädjebesked

03 dec, 2022 
Arvingarna.
Dansbandsgruppen Arvingarna har fullt upp med sin krogshow
I love Arvingarna som kommit att bli en stor succé.
Nu kan dansbandet dela med sig av ett nytt glädjebesked.
Som får alla dansbandsfans att jubla.
Annons
Lassemans bakslag i renoveringenBrand logo
Lassemans bakslag i renoveringen

Den folkkära dansbandsgruppen Arvingarna består av Casper Janebrink, 52, Lars "Lasseman" Larsson, 50, Kim Carlsson, 50, och Tommy Carlsson, 54. I hela 20 år har gruppen skapat musik tillsammans och än idag är de ute och turnerar tillsammans.

I höstas testade gruppen på något nytt, deras krogshow I love Arvingarna. Som har kommit att bli en stor succé.

På sociala medier har vi fått följa olika städer som bandet har besökt och alla hyllningar från deras fans. Det är inte bara krogshowen som har gjort stor succé, för två år sedan gjorde Arvingarna programmet Arvingarnas jul – hemma hos Lasseman som gjorde ett stort avtryck på tittarna.

Lasseman och Therese Larssons glädjebesked

Programmet spelades in i Lassemans och hustrun Therese Larssons förra villa. Och nyligen kunde makarna komma med ett nytt glädjande besked – att de gärna ser att programmet kan återupptas – i deras nya villa!

Paret visade upp ett bildspel på Instagram från inspelningen 2020 och skrev:

Annons

”Nästan exakt två år sedan vi spelade in ”Arvingarnas jul - Hemma hos Lasseman” i vårt förra hus. Vi hade julpyntat rejält redan i mitten av november. Väldigt intensiva dagar men oj så kul det var.”

”Vem vet - det kanske blir ett nytt program i vårt nya hus en vacker dag. Hade inte det varit kul?”, skrev paret på Instagram.

Följarna jublar – efter Arvingarnas nya besked

Julen och Arvingarna går hand i hand. Nyligen kunde dansbandet berätta att de ska gästa kommande Nyhetsmorgon och uppträda med låtar från deras nya julalbum.

”NYHETSMORGON på söndag! Fira andra advent tillsammans med oss - vi gästar Nyhetsmorgon i TV4 på söndag och det ska bli så mysigt. Vi kör två av våra nya jullåtar live, missa inte det!”

Annons

Arvingarna har även avslöjat i ett meddelande till Hänt vilka låtar de kommer att uppträda med på scenen.

”Imorgon kör Arvingarna Klart det ska bli jul och Önska God Jul till varann i Nyhetsmorgon.”

Instagram-inlägget har också väckt flera starka reaktioner bland följarna. I kommentarsfältet är det flera som hyllar bilden på gruppen som är tagen i ett fint vinterland.

Vilken läcker bild på er”, skriver en följare.

”Vad trevligt det måste man kolla på”, skriver en annan.

”De snyggaste killarna”, skriver en tredje.

”Helt perfekt inledning på dagen”, skriver en fjärde.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons