Artikeln innehåller reklamlänkar

Arvid Stenbäckens ord efter uppbrottet från Bella Andersson

Arvid Stenbäcken om uppbrottet från Bella Andersson

Förra veckan bekräftade Paradise hotel-profilen Arvid Stenbäcken att han och Gabriella ”Bella” Andersson gått skilda vägar. Nu berättar Arvid om sina känslor efter uppbrottet samt avslöjar ifall han fortfarande har känslor för ex-flickvännen.
Slå på ljud

Det var under inspelningen av Paradise hotel som Arvid Stenbäcken, 26, och Gabriella ”Bella” Andersson, 24, fattade tycke för varandra. I våras sändes programmet på TV3 och tittarna fick se hur parets kärlek växte allt starkare under säsongen.

ANNONS: Redo för sol, bad och picknick? Fynda sommarens bästa picknickfilt här! (länk till Aller media shop)

När Bella och Arvid kom tillbaka till Sverige efter tiden på lyxhotellet i Mexiko fortsatte relationen att blomstra. Detta trots att Arvid Stenbäcken var otrogen mot flickvännen efter att hon tvingats lämna programmet.

– Jag visste vad jag gjorde, ändå gjorde jag det. Jag har ingenting att försvara, sa en ångerfull Arvid efter händelsen.

Efter att avsnittet sänts på TV3 berättade Bella Andersson att hon och pojkvännen gått vidare från händelsen.

”Det är självklart jobbigt att veta om att detta sänds idag, trots att jag visste att detta skulle komma… Jag och Arvid har gått vidare från detta då det hände för ett halvår sedan och vi inledde ett förhållande när vi kom hem”, skrev Bella på Instagram tidigare i år.

https://www.instagram.com/p/BzDox4ZoRgF/

Arvid och Bella bekräftar uppbrottet

Trots att relationen inte varit en dans på rosor har Arvid och Bella hållit ihop. Paret lyckades bygga upp en tillit trots Arvids snedsteg i Paradise hotel.

– Jag älskar Bella så jävla mycket, det är verkligen tjejen jag vill vara med, sa Arvid Stenbäcken i en video på Youtube i somras.

Det var för ett par månader sedan som dokusåpa-profilernas följare började spekulera i om de gjort slut. I juli valde Bella Andersson att bryta tystnaden om relationen med Arvid.

– Det jag kan säga är att jag älskar honom och kommer alltid alltid älska honom, jag bryr mig om honom så mycket, trots våra motgångar och allt vi gått igenom, sa Bella på Instagram story och avslöjade samtidigt att hon valt att flytta tillbaka hem till Norrköping.

Förra veckan bröt även Arvid Stenbäcken tystnaden om relationen med Bella Andersson.

”Då är det officiellt. Jag och Bella är inte ett par. Det kommer aldrig bli vi igen, och jag kommer snart förklara för alla er varför”, skrev han på Instagram.

Ärliga orden efter kärlekskraschen

Det har nu gått fem dagar sedan Arvid bekräftade uppbrottet från Bella. Under en frågestund på Instagram väljer Paradise hotel-profilen att svara på ett par frågor om hur relationen med ex-flickvännen ser ut idag.

”Hur känns allt med Bella?”, undrar en följare, varpå Arvid svarar:

”Det är tufft! Man måste också förstå att hon är min bästa vän”.

Arvid avslöjar samtidigt att han inte har börjat dejta någon annan och att han hoppas att han och Bella kan lösa sina problem i framtiden. När en följare frågar ifall han fortfarande har känslor för Bella skriver Arvid Stenbäcken:

”Kommer alltid att älska den tjejen på ett eller annat sätt”.

FOTO: LORENTZ-ALLARD ROBIN/Aftonbladet/TT, Instagram

SENASTE NYTT!