LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Arvid Stenbäcken bekräftar uppbrottet från Bella Andersson

15 aug, 2019 
AvAgnethe Alm
Arvid Stenbäcken bekräftar uppbrottet från Gabriella ”Bella” Andersson.
Paradise hotel-profilerna Arvid Stenbäcken och Gabriella ”Bella” Andersson har gjort slut. På sin Instagram bekräftar Arvid uppbrottet och ger besked om hur han mår.
Annons
Arvid Stenbäckens ord om otroheten i Paradise hotel: ”Jag gjorde fel”Brand logo
Arvid Stenbäckens ord om otroheten i Paradise hotel: ”Jag gjorde fel”

Arvid Stenbäcken, 26, och Gabriella ”Bella” Andersson, 24, fann varandra under inspelningen av dokusåpan Paradise hotel på TV3. Under säsongen kunde tittarna följa starten på deras kärlekssaga, som fortsatte även efter programmet. Men deras relation har inte varit helt konfliktfri.

Redan under inspelningen av Paradise hotel prövades förhållandet då Arvid Stenbäcken var otrogen mot Bella med en annan Paradise Hotel-deltagare, nämligen Erica Lindberg, 22.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag visste vad jag gjorde, ändå gjorde jag det. Jag har ingenting att försvara, sa en ångerfull Arvid efter händelsen.

När tittarna hade fått se otroheten på tv valde Bella Andersson att kommentera händelsen på sin Instagram.

”Det är självklart jobbigt att veta om att detta sänds idag, trots att jag visste att detta skulle komma… Jag och Arvid har gått vidare från detta då det hände för ett halvår sedan och vi inledde ett förhållande när vi kom hem”, skrev Bella.

Annons

Hon skrev även att hon inte tänkte försvara pojkvännens beteende, men att hon inte heller tänkte smutskasta honom – och det hoppades hon att ingen annan skulle göra heller.

Arvids ärliga ord om otroheten

Senare gick Arvid Stenbäcken ut i en video på sin Youtube-kanal och berättade om sin ånger över otroheten.

– Jag ligger med Erica där inne och det är egentligen då jag inser vilken jävla ångest jag har nu. Hur kunde jag svika den tjejen jag tycker om så här mycket? Jag kan inte förstå det än idag. Det finns inget försvar för det egentligen, jag gick bakom hennes rygg, sa Arvid i videon.

Arvid berättade vidare att han väntade ett par veckor med att berätta för Bella om sveket när han kom hem till Sverige.

– Jag och Bella hade en väldigt strulig period när vi kom hem och jag var övertygad om att jag inte hade en chans att få henne tillbaka.

Trots den tuffa tiden lyckades paret med tiden utveckla en kärleksfull relation, där de jobbade på att bygga upp en tillit på nytt.

Annons

– Jag älskar Bella så jävla mycket, det är verkligen tjejen jag vill vara med. Det jag gjorde i Mexiko är inte försvarbart på något sätt. Anledningen till att det hände tror jag är för att jag inte ville tro att någon hade kommit in på mig så mycket som Bella faktiskt hade gjort, sa Arvid.

Följarnas oro över relationen

Men under sommaren har flera av parets följare hört av sig och uttryckt sin oro över om Arvid och Bella ska ha gått skilda vägar. I kommentarsfälten på Arvids Instagram har flera undrat:

Har du och Bella gjort slut?

Vad har hänt mellan dig och Bella?

Även Bella har fått liknande frågor, och i juli valde hon att bryta tystnaden om situationen med Arvid i en lång video på sin Instagram story.

– Vi två just nu, alltså komplicerat… Jag vill inte dela med mig av någonting utan att han är med på det heller. Jag vill inte göra det mot honom. Det jag kan säga är… jag tycker det handlar mycket om respekt från bådas håll. Vi har levt med varandra, vi har älskat varandra och vi älskar varandra fortfarande, inget snack om saken.

Annons

Vad som faktiskt hade hänt ville Bella inte säga någonting om då, men förklarade att hon valt att ta en paus från allt och flytta hem till Norrköping.

– Det har vart väldigt mycket grejer som har hänt, vilket jag inte kommer att säga något om, men som har gjort att jag behövde ha en paus hemma hos mig i Norrköping. Jag behövde komma bort från allt som hade med PH att göra, och börja jobba här. Komma på fötter, komma bort från en jävligt strulig och jobbig period.

Hon fortsatte:

– Det jag kan säga är att jag älskar honom och kommer alltid alltid älska honom, jag bryr mig om honom så mycket, trots våra motgångar och allt vi gått igenom.

Arvid bekräftar: Vi har gjort slut

Efter en tids tystnad om relationen från Arvid Stenbäckens håll väljer han nu att lyfta på locket och berätta sanningen. I en story på Instagram skriver han att relationen är över.

”Då är det officiellt. Jag och Bella är inte ett par. Det kommer aldrig bli vi igen, och jag kommer snart förklara för alla er varför”, skriver han i storyn.

Han fortsätter med att förklara för sina följare att de inte behöver oroa sig över hans mående.

– Jag mår bra, ni behöver inte oroa er, säger han och fortsätter:

– Det kommer bara bli bättre.

Hänt har sökt Bella Andersson.

FOTO: TT/Robin Lorentz-Allard, Instagram

Annons