LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Arvid Stark avslöjar namnbluffen – heter egentligen något annat

01 jul, 2023 
ARVID STARK, IDA LIND
Arvid och Ida gjorde total succé i Gift vid första ögonkastet 2023 och de har redan blivit föräldrar till dottern Rakel.
Men för ett år sedan hette Arvid något annat, nu avslöjas allt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

30 sekunder under press med Gift vid första ögonkastet-Arvid StarkBrand logo
30 sekunder under press med Gift vid första ögonkastet-Arvid Stark

I årets säsong av Gift vid första ögonkastet har det blivit kärleke för hela slanten, åtminstone för hälften av paren. Efter det sista avsnittet fick vi se att kärleken mellan Fredrik Lindberg och Stina Thunberg fortfarande blomstrar. Men framför allt fick vi ju se att Ida Lind och Arvid Stark fortfarande är ett par.

Dessutom kom Ida inskridandes med en gravidmage i högsta hugg!

– Så jag slängde p-piller kartan och det gick jättefort! Så i slutet av september fick vi reda på att vi var gravida och hade jag kissat på stickan och kände ganska tydligt i kroppen att något inte var som det normala så att säga, berättade Ida i avsnittet Vad hände sen?.

Arvid avslöjar namnbluffen – hette egentligen något annat

Deltagarna i Gift vid första ögonkastet blir alltid ganska rejält kända – redan efter första avsnittet. Arvid har gjort sig känd under namnet Arvid Stark men faktum är att det egentligen inte är hans riktiga namn. När han föddes hette han nämligen något helt annat.

Annons

För drygt ett år sedan gick hans namnbyte igenom, något som Expressen var först med att avslöja. Tidigare hette han Arvid Petersson men när namnbytet var klart är det alltså istället efternamnet Stark som gäller. Dessutom tog han bort mellannamnet Ludwig.

Skatteverket har olika kriterier om man vill byta efternamn. Ett av dessa kriterier är att man får en lista över de 2000 vanligaste efternamnen i Sverige att välja mellan.

– Jag tog upp den här listan och scrollade igenom den. Så hittade jag tre namn, Skog, Hjort och Stark, säger Arvid till tidningen och fortsätter:

– När jag hade de tre namnen fick jag smaka lite mer på dem och sedan så kände jag att Stark var helt rätt. Då skickade jag in ansökan.

Arvid om graviditeten – så höll de allt hemligt

Arvid och Ida har varit gifta i lite mer än ett år och för ungefär två veckor sedan fick de sitt första gemensamma barn, dottern Rakel. Arvid har tidigare berättat för Hänt om hur de egentligen kunde hålla graviditeten hemlig.

Annons

– Det har inte varit helt lätt. Vi blev hjälpta av vintern, majoriteten av graviditeten var ju under vintern när Ida kunde pälsa på sig med stora kläder. Men senast förra veckan kom det fram någon och frågade: ”Är det sant att Ida är gravid?” Och jag svarade: ”Det vore nåt, va”. Men då började personen scrolla fram bilder på mig och Ida när vi var ute och tog en promenad. Så det har smygfotats och så, det är klart att det har läckt ut lite grann, förklarade han för Hänt nyligen.

Hänt har sökt Arvid för en kommentar.

FOTO: SVT

Annons