Artikeln innehåller reklamlänkar

Arvid och Erika om hemliga hånglet som produktionen klippte bort

Erika Holm och Arvid Stenbäcken fann varandra i Mexiko under Paradise hotel – något tittarna aldrig fick se.

Årets Paradise hotel-säsong har bjudit på både bråk, skratt och dramatik. Men framförallt har kärleken spirat i huset i Mexiko.

Deltagarna Nina Glimsell, 23, och Marcello Pena, 27, hittade varande under inspelningarna och har sedan dess blivit ett par som tillbringar nästan all vaken tid tillsammans. Vinnarparet Robin “Mos” Andersson, 26, och Jennifer Karlsson, 28, hade också en flört även om romansen tog slut när kamerorna slocknade. Lucas Holm, 25, förklarade sin kärlek för Erika Holm, 20, åtskilliga gånger under säsongen, men hans känslor visade sig inte vara besvarade.

Men vad tittarna inte vet om är att det är ytterligare två deltagare som fann varandra under tiden i Mexiko.

Annons: Bärbar mobilladdare med inbyggd ficklampa – fynda den här! (länk till Aller media shop)

Erika Holm och Arvid Stenbäcken hånglade med varandra vid ett tillfälle – något som inte syns i programmet. Nu medverkar både Erika och Arvid i Paradise Sthlm, där deltagare från årets säsong samlas i en lägenhet i Stockholm och tävlar om att vinna en lyxresa utan kameror. När Erika kliver in som gäst i programmet blir Arvid känslosam.

– Hon är mitt livs kärlek. Hon är mamma till mina barn, säger Arvid i programmet.

I Hänt Eftersnack som sänds onsdagar på Viafree samlas deltagarna och intervjuas av programledare Johanna Bladh om veckans dramatik i Paradise Sthlm. När Arvid och Erika intervjuas avslöjas det att de båda haft en hemlig hångel-stund.

– Det här började lite i Mexiko, då flirtade vi lite men det klippte de bort, säger Arvid.

Huruvida han och Erika haft vidare känslor för varandra avslöjas i Hänt Eftersnack, som sänds 22.00 på Viafree och Hänt TV på Youtube.

Paradise STHLM sänds måndag till onsdag – se första avsnittet här.

LÄS OCKSÅ: Därför lämnar Malin Gramer Paradise hotel efter 7 säsonger

LÄS OCKSÅ: Arvid Stenbäcken i triangeldrama – romansen utanför PH

SENASTE NYTT!