Artikeln innehåller reklamlänkar

Arvid bryter tystnaden om stora bråket i tv: "Irriterad"

Arvid och Stephanie ryker ihop i Paradise Sthlm – se intervjun när de träffas för första gången efter händelsen.

Arvid Stenbäcken, Robin ”Mos” Andersson, Nina Glimsell Udovicic, Marcello Peña, Erika Mendez och Bettina Buchanan är deltagarna i den nya säsongen av Paradise Sthlm. Profilerna deltog alla i årets säsong av Paradise Hotel, men den nya tv-satsningen spelas in i Sverige. Under fyra veckor får tittarna följa deltagarna i en lyxig lägenhet i Stockholm. Utmaningar och tävlingar gallrar ut och till sist kvarstår bara en vinnare – som får en gratis lyxresa utan kameror.

Men redan i första avsnittet börjar dramat. När Paradise Hotel-profilerna Erika Holm, Ida Asperud och Stephanie Bergström kliver in som gäster under en inflyttningsfest hos deltagarna i den nya lägenheten uppstår det osämja. När det visar sig att Arvid och Erika träffats efter Mexico, men att Arvid skrivit till Ida kvällen innan ryter Stephanie ifrån.

– Ass shit, Ida, jag minns ingeting, säger Arvid i programmet.

– Du vet att du skrev till mig vid 03 och sa “Kom hit”, svarar Ida.

Arvid förklarar vad som hänt.

– Igår var jag ute med Mos. Och jag har tydligen pussat Ida. Jag minns ingenting, säger han.

Annons: Bärbar mobilladdare med inbyggd ficklampa – fynda den här! (länk till Aller media shop)

Stephanie tar då sin väns parti och menar att Arvid borde be om ursäkt.

– Det blir fel om man skriver till en annan tjej, säger hon till Arvid, som svarar:

– Håll käften, på riktigt Stephanie! Du kommer in här och tror att du är någon Malin Gramer.

Nu bryter både Arvid och Stephanie tystnaden kring bråket. De båda träffas i eftersnacksprogrammet “Hänt Eftersnack”, som Hänts Johanna Bladh producerar varje vecka i samarbete med Viafree.se.

– Jag brukar inte vanligtvis skapa drama men vi hade fått i oss några glas och Isa hade precis berättar för mig att Arvid hade flirtat med henne. Det jag tänker nu är “varför la jag mig i?”, men samtidigt är både Erika och Ida mina vänner, så jag vill konfrontera för att jag visste att Ida inte skulle våga. Jag är ganska trött på att killar inte får konsekvenser att de flirtar med flera tjejer samtidigt, säger Stephanie.

Arvid försvarar sig i intervjun, och menar att han blivit missförstådd.

– Jag blir bara irriterad när jag ser det. Jag har haft förhållande i sju år sedan jag var femton. Visst, jag har legat runt, men det tror jag många andra också har gjort som varit med i Paradise Hotel och jag ser inget fel med det varken som kille eller tjej. Men just Erika värderade jag högre, det var därför detta gjorde så ont. Att jag skulle få den stämpeln här, för det var verkligen inte det som var avsikten.

Se hur intervjun om det infekterade bråket slutar här:

LÄS OCKSÅ: Nina berättar: Därför började jag och Bettina bråka i Paradise Sthlm

LÄS OCKSÅ: Arvid och Erika om hemliga hånglet som produktionen klippte bort

SENASTE NYTT!