Artikeln innehåller reklamlänkar

Artisterna i tårar efter Stors ord i Så mycket bättre

Så mycket bättre 2018 Stor

Det är Linnéa Henrikssons dag i Så mycket bättre och hon är uppspelt och glad genom hela programmet förutom när Stor framför sin tolkning av hennes Säga mig. Den rör inte bara Linnéa till tårar, de andra artisterna har också svårt att hålla ögonen torra.

I kvällens avsnitt av Så mycket bättre på TV4 är det Linnéa Henrikssons dag. Därför ska artisterna som befinner sig på Gotland tolka hennes låtar dagen till ära. Tittarna kan se en glad ock exalterad Linnéa Henriksson genom hela programmet. Inte minst under och efter de andra artisternas tolkningar. Men något som verkligen får Linnéa att reagera är Ulises Infante Azocars, under artistnamnet Stor, tolkning av en av hennes nyare låtar Säga mig.

Annons: Den omtalade rosa plattborsten ger dig fint hår på nolltid! (länk till Aller media shop)

Stor undrar vad Linnéas låt Säga mig handlar om, och hon blir förvånad med glad över att han har valt att tolka den låten. För Linnéa är det personligen en viktig låt, och hon är glad över att någon valt att tolka den.

– När man står i något slags val och kval, man vill inte ge upp på någon, men man börjar känna att man har gjort allt man kan. Den maktlösheten som man kan känna, när man inte bara kan säga att “du är ett asshole, fuck you jag går nu”, utan man känner sån innerlig kärlek. Men ändå funkar det inte, och den här låten handlar om mig – det är jag som är problemet i den låten. De här är en låt till mig själv, det har jag aldrig sagt förut, förklarar Linnéa Henriksson när hon berättar vad låten handlar om.

Stor berättar i sin tur vad som fick honom att tolka just den låten.

– Det känns som att min syster säger saker till mig, när man har varit deppig och så får man pushen. Jag har inga bröder, bara systrar, och för mig är det enklare att uttrycka problem och om jag mår dåligt så till en kvinna. Så jag skrev faktiskt en låt till mina systrar, och all den kraften som de… inte bara de. Som kvinnor gör för att få oss män starka ibland, förklarar Stor om den tolkning han gjort av Linnéa Henrikssons låt, han fortsätter:

– Ibland skriver man låtar på fem minuter, men när det är familjen eller något viktigt så måste man verkligen väga sista ordet. Det var därför jag var så nervös idag.

När Stor är färdig med att framföra sin tolkning är Linnéa rörd till tårar.

– Yes, du började grina, säger Stor som är nöjt när de kramas direkt efteråt.

Men det är inte bara Linnéa som rörts till tårar av tolkningen. Charlotte Perrelli, Eric Gadd och Louise Hoffsten är även de tårögda.

– Fruktansvärt bra, säger en tårögd Charlotte Perrelli och Louise Hoffsten fyller i:

– Fantastiskt, du har gått och laddat för det här hela dagen nu.

Först då kan Stor förklarar hur tankarna gått under dagen, och förklara dagens avvikande beteende.

– Jag fick en spärr och tänkte: vad gör du här om du inte ens kan sjunga en låt till dina systrar. Man tänker negativa tankar och blir mörk. Men jag loggar in nu! Ursäkta för att jag var lite skum tidigare.

Men Stors sång är inte det enda som rör Linnéa under hennes egna dag på Gotland. Han har även målat ett monument som föreställer Linnéas namn – en hel vägg full av en graffitimålning.

– Jag vet inte varför jag började, jag skulle skriva klart min låt men jag började göra det här istället. Men jag har ADHD, varför vill jag måla en graffitimålning när jag måste skriva klart min låt.

Se Stors tolkning av Linnéa Henrikssons låt Säga mig här:

LÄS OCKSÅ: Albin hyllas för Min favoritvals i Så mycket bättre

LÄS OCKSÅ: Här gör Linnea Henriksson succé i Så mycket bättre

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN