Artistens ex-pojkvän är Miriam Bryants nya kärlek: ”Kär”

14 dec, 2018 
Miriam Bryants nya kärlek Teddy Vidal
I slutet av sommaren hintade den folkkära artisten Miriam Bryant om att hon hittat kärleken på nytt. I ett kärleksfullt inlägg avslöjar hon nu även vem hon är kär i.
Annons

Miriam Bryant, 27, fångade hela Sveriges uppmärksamhet, och hjärtan, under sin medverkan i Så mycket bättre 2015. Sedan dess har hon hunnit släppa mycket musik, gjort massor av konserter och brutit upp från den tyska rocktrummisen Tommy Hey.

Relationen med trummisen har hon tidigare beskrivit som en ”skitrelation”. Det var när hon medverkade i Breaking News kort efter uppbrottet 2016 som hon droppade nyheten om att hon valt att gå vidare från Tommy Hey, och hon berättade i samma veva att hon mådde mycket bra av det beslutet.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Det känns som jag haft cancer i ett år och blivit friskförklarad. All respekt för honom, men jag mår skitbra och är jättelycklig. Det var rätt. Det som är underbart är att han aldrig kommer se det här, sa hon i programmet då.

Sedan dess har det varit tyst från Miriam Bryant när det gäller kärlekslivet – tills nu.

Under sin konsert på Way out west i somras gav hon publiken ett kryptiskt kärleksbesked då hon hintade om att hon träffat någon. Men när hon gästade David Hellenius i Hellenius Hörna i oktober lämnade hon ännu ett kryptiskt kärleksbesked till tittarna efter programledarens fråga – och då lät det lite annorlunda än det hon tidigare hintat om på scenen i somras.

Annons

– Jag kan vara singel David, sa hon i Hellenius hörna.

Linda Piras ex-pojkvän är Miriam Bryants nya kärlek

Men nog verkar hon nu trots orden i TV4 ha hittat kärleken igen. På Instagram berättar hon att hon är kär. Och inte bara det, hon skriver också vem hon är kär i.

”Kär i @teddy__vidal”, skriver Miriam Bryant i ett Instagram-inlägg.

Teddy Angel Barros Vidal, 31, heter alltså personen som hon fattat tycke för. Bland kommentarerna till inlägget har han kommenterat flera kärleksfulla emojis. Men om Miriam och Teddy titulerar sig som ett par eller inte är inte uttalat. Däremot är det fler är Teddy som har något kärleksfullt att tillägga i kommentarsfältet.

”Wow du är vackrast och jag är så glad för din skull”, skriver en följare.

”Jag är glad för din skull”, skriver en annan följare.

Teddy har tidigare haft en relation med artisten Linda Pira, 33, och med henne har han tvillingsönerna Kyiam och Daviel.

Annons

Han är Miriam Bryants nya kärlek:

FOTO: IBL

Annons