LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Artisten pekas ut som Marie Serneholts nye pojkvän

03 mar, 2016 
Lotta Hofström
Marie Serneholt och den nye kärleken tog nyligen in på lyxhotell i Stockholm.
Annons

I höstas gjorde Marie Serneholt, 32, slut med stylistpojkvännen Qhristopher Magsino, 28. Men efter en period som singel verkar Marie ha hittat kärleken igen. Förra helgen lämnade hon sin lägenhet på Kungsholmen och checkade in på ett femstjärnigt lyxhotell – med en ny man. Där blev det flirt och mys.

Vad ska du göra en grå söndag? Checka in på Grand Hôtel Stockholm så klart“, skriver Marie på sin Instagram intill en bild på den lyxiga sviten.

https://www.instagram.com/p/BCDaf-orRWd/?taken-by=marieserneholt

I veckan kunde Hänt avslöja vem hon tillbringade hotellvistelsen med. Han heter Johan Gunterberg, 27, och är frontfigur och låtskrivare i humorgruppen “De Vet Du“.  När Hänt träffade Johan i höstas var han supersingel och dessutom swajpade han flitigt på Tinder. Men nu verkar han alltså ha raggat upp Marie.

"De Vet Du"-stjärnan Johan Gunterberg pekas ut som Marie Serneholts kille.
“De Vet Du”-stjärnan Johan Gunterberg pekas ut som Maries kille.

På sin Instagram visar Johan nu upp ett klipp på Marie i morgonrock och utsläppt hår när hon tar emot en rumsbetjäning med förföriska läckerheter på hotellet. I videon har även Johan på sig en morgonrock och håller i en champagnehink och två glas.

Efteråt rasslade det till i kommentarsfältet och nyfikna följare ställde Johan mot väggen.

Du och Marie?“, skriver en nyfiken.

Vet du är kär i henne“, retas en annan.

Foto: IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons