LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Aron Andersons hyllning till Jasmine Takács – starka orden inför alla

28 mar, 2022 
Lovisa Ström
Aron Anderson, Jasmine
Aron Anderson och Jasmine Takács har berört många med sin dans i Let's dance.
Nu tillägnar Aron en känslosam hyllning till sin danspartner.
”Helt mållös”, skriver han.
Annons
Farmen-profilens kärleksjakt i Hungrig på kärlekBrand logo
Farmen-profilens kärleksjakt i Hungrig på kärlek

Den nya säsongen av den folkkära danstävlingen Let's dance är äntligen igång och som vanligt är det flera svenska kändisar som tävlar om den ärofyllda vinsten.

Efter fredagens program är det nu nio kändisar som är kvar i tävlingen, och en av dem är äventyraren Aron Anderson.

Aron dansar tillsammans med proffsdansaren Jasmine Takács och tillsammans har de imponerat på många. I Framgångspodden berättar Aron nu om deras relation.

– Hon är fantastisk. Så jäkla cool och stenhård och tränar som tusan och vi har sån härlig energi. Vi har jättekul tillsammans, säger han.

Aron Andersons oro inför Let's dance

Men hur har Arons tankar och känslor varit inför tävlingen?

– Först och främst, det känns väldigt kul. Det är ingen kille i Let's dance internationella historia som har dansat i stol, och i svensk historia är det ingen alls. Så det känns väldigt kul och annorlunda, säger han i podden.

Annons

Men han kände också en hel del nervositet och oro inför premiären.

– Jag var väldigt osäker inför första träningarna, liksom hur ska det gå? Har jag någon slags taktkänsla? Hur kommer reaktionerna vara och vad kommer folk tycka? Det är inte så många som har sett rullstolsdans förut, så vad kommer folket och domarna tycka om det?

Men efter de två första programmen kan Aron andas ut. Hans debutdans i Let's dance gjorde nämligen stor succé och när de var klara möttes de av stående ovationer från både publik och jury.

Arons hyllning till Jasmine: ”Helt mållös över din talang”

Att Aron och Jasmine trivs väldigt bra ihop är tydligt, och under lördagen passade Aron på att tillägna en hyllning till sin vän.

”TUSEN TACK till alla som röstade oss vidare till nästa vecka! Det känns så förbaskat fint att få dela denna resa med er och ni anar inte hur glada vi är att i en vecka till få chansen att visa att få kunna visa att precis ALLA kan dansa. Bland all kärlek vill jag även slå ett slag för min otroliga danspartner Jasmine. Det är en sak att hitta på en dans och sätta den med en rookie dansare inom 7 dagar, men det är en helt annan sak att behöva räkna in en rullstol i sammanhanget”, skrev han då och avslutade:

”Är det något jag är övertygad om är det att jag inte är den enda personen som är helt mållös över din talang, kreativitet och ditt tålamod. Du är en jäkla stjärna och det är en riktig ära att få dansa med dig!! Nu är det dags att kötta på med träningen inför nästa vecka!”

Annons