LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Aron Anderson visar upp lägenheten – se alla bilder här

17 feb, 2023 
Den folkkära äventyraren Aron Anderson är bosatt i en lyxig lägenhet i Stockholm.
Nu visar han unika bilder inifrån hans drömlägenhet efter en makeover.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Aron avslöjar hemligheten bakom om extrema fallskärmsrekordet: "145 hopp på en dag"Brand logo
Aron avslöjar hemligheten bakom om extrema fallskärmsrekordet: "145 hopp på en dag"

Äventyraren Aron Anderson, 34, gjorde stor succé i Let's dance när han golvade tittarna och juryn med sina danskunskaper. Han är även den första deltagaren i rullstol genom tiderna.

Precis innan säsongen av Let's dance skulle sändas kunde Aron dela med sig av en tråkig nyhet. Att han precis hade separerat från ex-hustrun Anja Malmberg efter åtta år tillsammans.

Aron Anderson om seperationen från ex-frun

Aron har tidigare berättat för Hänt om känslorna kring förra året och seperationen.

– Det som varit mindre bra är att jag separerade med exet som var tufft. Men jag tror att det känns rätt för oss båda, så det har varit tufft såklart, berättade Aron då.

Innan Aron och Anja separerade så bodde de tillsammans i ett hus i Täby. Aron flyttade därifrån för ungefär ett år sedan och idag trivs han superbra i sitt nya hem.

– Vi bodde i hus i Täby. Jag flyttade i februari nångång tror jag och jag trivs jättebra. Jag gillar området och sådär.

Annons

Aron berättade även att han trivs så bra med livet som det är just nu.

– Det känns bra, jag trivs bra i min nya lägenhet och jag tycker att jag har ett härligt liv. Så det är bra. Men sedan är det klart att det är annorlunda. Det är annorlunda men jag mår bra, sa han då.

Aron Anderson visar upp unika bilderna inifrån

Aron Anderson är en fena på sociala medier och delar ofta med sig av sina äventyr och annat han har för sig. Nyligen kunde han ge följarna en annan inblick – nämligen in i hans hem.

Under hösten har Aron fått hjälp med att platsbygga möbler, färger, och möbilinköp till fina lägenheten och han verkar hur nöjd som helst.

”Jag är väldigt dålig på sånt själv men här är slutresultatet och jag är så nöjd! Tusen tack för hjälpen bästa Malin!!! Vad tycker ni? Visst blev det fint? (Inser att jag borde tagit före-bilder men det missade jag helt!)”

Flera följare håller med Aron om hur snyggt det blev och älskar speciellt de gröna tonerna som nu pryder hans lägenhet. Se bilderna hur det blev nedan!

FOTO: Charlotte Brunzell/TT, Instagram

Annons