Arnold Schwarzenegger har blivit morfar

Arnold Schwarzenegger har blivit morfar!
Detta efter att dottern Katherine och Hollywood-skådespelaren Chris Pratt fått sitt första gemensamma barn.

Efter nio långa graviditetsmånader har Arnold Schwarzenegger äntligen blivit morfar. Det är dottern Katherine Schwarzenegger som tillsammans med maken Chris Pratt fått sitt en liten dotter,   Lyla Maria Schwarzenegger Pratt.

Chris Pratt har en framgångsrik karriär som skådespelare bakom sig där han bland annat medverkat i storfilmer som Jurassic Park, Passengers och Guardians of the galaxy.

Det var Kathrines bror Patrick som först avslöjade den glada nyheten i en videohälsning.

– Jag har fixat en liten present åt henne, säger Patrick i videon som publicerats av Entertainment Tonight.

“Väldigt glada”

Även pappa Chris har lagt upp ett inlägg på Instagram där han berättar om glädjen efter att ha fått det första gemensamma barnet tillsammans med hustrun.

”Vi är väldigt glada över att kunna presentera vår dotter Lyla Maria Schwarzenegger Pratt. Vi kunde inte vara lyckligare. Både mamma och bebis mår bra”, skriver han i inlägget.

Chris har även sonen Jack Pratt, 7, tillsammans med exfrun Anna Faris.

Firade med att röka en cigarr

För Arnold Schwarzenegger blir Lyla hans allra första barnbarn, något som är en stor händelse för alla morföräldrar. Så även för Arnold som firade den stora dagen med att röka en cigarr.

Arnold har tidigare pratat om hur han ser fram emot att få träffa sitt barnbarn – och vilka förväntningar han har.

– Tänk på det här en sekund… Det finns tre genpooler. Det är Kennedy, det finns Schwarzenegger och Pratt. Vi kan göra vad som helst. Vi kan gå och lösa den kubanska missilkrisen och vi kan gå och träna dinosaurier. Jag menar, tänk på det, sa han skämtsamt då.

 

 

 

SENASTE NYTT!