Arne Dahl-profilen Malin Arvidsson: "Folk blir rädda för mig"

Vi ser henne i SVT som polisen Kerstin Holm i SVT:s Arne Dahl-deckare. Även i verkliga livet är Malin Arvidsson, 37, van att ta höras och synas – kanske lite för mycket, enligt henne själv.

Malin Arvidsson, 37, van att ta plats:

– Vissa tror nog att jag är ytlig och kan bli lite rädda för mig eftersom jag tar mycket plats och skrattar hög, men då känner de inte mig. Många gånger har jag tänkt att jag är lite för mycket för Sverige, säger hon till Aftonbladet.

Malin adopterades från El Salvador och kom till Sverige när hon bara var några månader gammal. Hon vet inte vilka hennes biologiska föräldrar är.

– Jag är jätteintresserad av att lära känna den biten, och det skulle betyda mycket för mig att få den pusselbiten. Det ställs inte i paritet mot att mina adoptivföräldrar inte skulle vara mina föräldrar, för det är de, berättade hon tidigare i Expressen.

Malin Arvidsson drömmer om att rida genom Mongoliet med dottern Alfonsina. Foto: All Over Press

Malin Arvidsson drömmer om att rida genom Mongoliet med dottern Alfonsina. Foto: All Over Press

Samtidigt tycker hon det är lite läskigt att få veta sanningen bakom adoptionen.

– Jag har hört historier om adoptivbarn som åker tillbaka och möts av en familj med tolv syskon och en sargad ensamstående mamma som möter dig med “Hej hej, jättekul att du är här, förlåt för allt men var är pengarna?”…

Malin har gjort det mesta på tv, film och scen. Men hon har inte spelat in någon kyss-scen med en Hollywoodskådis. I alla fall inte än, men Malin vet vad hon suktar efter.

– Jag tänder på intelligens, ärr och livserfarenhet förpackat i skönhet, så Angelina Jolies läppar skulle jag gärna smaka på. Svenska skådisen Simon J Bergers också. Lätt!

Men helst vill Malin ta en långsemester med sin 9-åriga dotter Alfonsina.

– Jag vill åka transsibiriska järnvägen med min dotter och hoppa av och rida genom Mongoliet till Tibet.

Andra läser också:

Så botar du bakfyllan från helvetet – 9 stensäkra tips

23 leksaker som garanterat kommer att traumatisera dina barn för resten av livet

18 gånger vi insåg att världen behöver fler sexscener med Charlie Hunnam

SENASTE NYTT!