LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Armand Duplantis duckar frågan om Desiré – detta vill han inte svara på

23 jan, 2024 
ARMAND DUPLANTIS, DESIRE INGLANDER
Armand Duplantis och Desiré Inglander är öppna med sin kärlek och delar ofta med sig av olika saker mellan himmel och jord.
Men det finns en fråga som Armand absolut inte vill svara på...
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Så stöttar Desiré Inglander Armand DuplantisBrand logo
Så stöttar Desiré Inglander Armand Duplantis

Armand Duplantis, 24, och flickvännen Desiré Inglander, 22, har blivit ett av Sveriges hetaste kändispar och deras värme och härliga jargong går verkligen hem hos svenska folket.

De delar ofta med sig av sitt roliga jetset-liv på sociala medier. Desiré är framgångsrik både på Instagram och Tiktok och hon har även umgåtts med influencer-drottningen Bianca Ingrosso, 29.

– Bianca är fantastisk, vi känner inte varandra jättebra men hon är väldigt down to earth. Så jag skulle bara säga att hon är härlig verkligen, har Desiré tidigare sagt till Hänt.

Armand Duplantis och Desiré i USA

Den senaste tiden har vi kunnat se att paret befunnit sig i USA. Närmare bestämt Louisiana, som är delstaten som Armand Duplantis kommer ifrån.

Annons

När Hänt träffar paret på Idrottsgalan berättar Armand Duplantis om hur de egentligen kommer göra i framtiden. Kommer de bo i Sverige eller i USA?

– Jag tror att vi alltid kommer ha någon relation till USA på något sätt. Jag vet inte om det kommer vara i Louisiana eller någon annan stat. Och vi kommer ju alltid ha något ställe här i Sverige också så jag tror att det kommer bli någon form av delad tid, säger han och fortsätter:

– Men vi får se. Vi har ingen aning, vi är fortfarande unga.

Här är frågan som Armand Duplantis inte vill svara på

Att Armand Duplantis är framgångsrik inom stavhopp är ingen hemlighet och på Idrottsgalan fick vi bevittna honom ta hem priset som Årets manliga idrottare. Under året som gått slog Armand Duplantis världsrekord två gånger.

Vid sin sida under galan hade han självklart Desiré som alltid varit ett väldigt stort stöd för honom. Paret träffades sommaren 2020 och kärleken spirar än idag för paret.

Men de har fortfarande inte valt att förlova sig och nu berättar Armand att det är en fråga han helst inte svarar på.

– Förlovning? Det är ingen bra idé för mig att svara på framför en kamera. Men vi får se, berättar han kryptiskt för Hänt.

FOTO: Christine Olsson/TT, Hänt

Annons