Årets julnyhet - julmust med smak av lakrits

Apotekarnes julmust har kommit med smak av lakrits

Apotekarnes årsmust 2018 med smak av lakrits är här, finns att köpa i butik nu.

November månad är kommen och nu är det endast 30 dagar kvar tills december börjar och därmed den stora nedräkningen till julafton. Julen har med åren fått en större och större betydelse, idag innebär julfirandet så mycket mer än att fira Jesus födsel. Idag samlar vi vänner och familj för att ge varandra kärlek i alla dess former, men framförallt samlas vi för att äta och dricka gott. Ingen jul utan mat, godis, glögg och sist men inte minst – julmust!

Annons: Den omtalade rosa plattborsten ger dig fint hår på nolltid – stöd Bröstcancerförbundet!

Att Blossa kommer med en ny smak på sin glögg varje år är ingen nyhet för den observante, till julen 2018 har de tagit fram en glögg med smak av limoncello. Detta är en trend som fler juldelikatesser har hakat på däribland Annas pepparkakor och skumtomtar.

Något som stått på julborden i många, många år är den älskade julmusten. Den har genom tiden funnits i olika former och bryggts på flera olika bryggerier, de har alltid smakat väldigt snarlikt oavsett vilket bryggeri de kommer ifrån. Men det är nya tider nu och branschen börjar att experimentera. Kan glögg, pepparkakor och skumtomtar komma i alla olika smaker så kan väl julmust också göra det?

Apotekarnes julmust är ett av de mest kända märkena på julmust genom tiderna och de har nu hakat på trenden med att varje år presentera en ny smak varje år. Sedan några år tillbaka har bryggeriet Carlsberg som ligger bakom Apotekarnes julmust tagit fram ett nytt koncept, varje jul presenterar de Apotekarnes årsmust. Julen 2018 kommer alla gottegrisar där ute i stugorna att jubla av glädje, i alla fall om ni tillhör den andel av befolkningen som älskar lakrits. Det är nämligen så att Apotekarnes årsmust 2018 är kryddad med lakrits, snacka om en blandning av sött och salt.

Känslan av den nya julmusten med smak av lakrits är att Sverige kommer att delas i två läger, antingen hatar man den eller så älskar man den. Vilket läger tillhör du?

Apotekarnes årsmust med smak av lakrits kostar cirka 30 kronor och finns att köpa i butik från och med vecka 44. 

LÄS OCKSÅ: Äntligen! Delicato släpper egen julkalender med 25 luckor

Foto: Carlsberg