ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Arantxa Álvarez om bluffen i Masked singer – avslöjar det tittarna inte får se

13 maj, 2022 
Lovisa Ström
Under fredagens Masked singer visade det sig att det var Arantxa Álvarez som gömde sig bakom Mjukglassen.
Men hur har allt gått till egentligen?
Nu avslöjar programledaren alla detaljer.
Annons
David Hellenius starka ord till Anders Bagge: ”Ännu mer rätt”Brand logo
David Hellenius starka ord till Anders Bagge: ”Ännu mer rätt”

Ingen har nog missat att TV4 är tillbaka med sin stora succé Masked Singer.

Programmet går som bekant ut på att gäng kändisar ska gömma sig bakom sagolika masker för att sedan uppträda med sång inför en panel och publik. Panelen, som består utav Pernilla Wahlgren, Felix Herngren, Måns Zelmerlöw och Nour El Refai, ska sedan gissa vilka det är som döljer sig bakom maskerna.

En av snackisarna under våren har blivit karaktären Mjukglassen - och nu är identiteten bakom masken avslöjad!

Arantxa Álvarez var Mjuklglassen i Masked singer

Många har länge trott att Mjukglassen är programledaren Arantxa Álvarez, 30. Men samtidigt har många tvekat. Kan det verkligen vara hon?

Arantxa är nämligen programledare för Unmasked singer, det vill säga där man tar puls på de profiler som åkt ut ur programmet. Det hade alltså varit en riktig luring om så var fallet.

Annons

Men visst var det så! Tittarna hade rätt och profilen bakom Mjukglassen var faktiskt Arantxa. I programmet berättar hon om utmaningen med att hålla det hemligt.

– Men snälla rara, stressnivån i den här lilla kroppen har varit upp genom taket, säger Arantxa och fortsätter:

– Det var ju lite jobbigt när jag mötte på Måns i korridoren så säger han “hur är det att vara mjukglassen då?” och jag “nej jag hatar glass!”

Arantxa om bluffen i Masked singer – avslöjar det tittarna inte får se

För Hänt berättar programledaren nu om sanningen bakom sin medverkan. Hon avslöjar bland annat vilken förfrågan hon fick först - att vara programledare eller tävlande.

– Jag fick först frågan att vara med som Mjukglassen i Masked Singer och sen, någon månad därpå fick jag ett samtal om att produktionen precis fått grönt ljus för att göra ett sprillans nytt "eftersnacksprogram/talkshow" och frågade om jag ville programleda... Jag tvekade inte en sekund utan tänkte direkt "VILKEN ROLIG TWIST!", säger hon och fortsätter:

Annons

– Det har ju minst sagt varit en konst att kunna bolla de bollarna i luften samtidigt som man ska vara otroligt hemlig kring ens identitet i spelet.. Så det var som ett spel i själva spelet för min del.. Stressigt? Absolut, kul? ABSOLUT! Allt var väl svårt egentligen, finns ju ingen "manual" för hur man är "dubbelspelare" med en produktion man är med i som programledare och sen undercover Mjuklass.

Hon berättar sedan att hon inte har berättar om sin roll för någon förutom sin fästman.

– Jag måste ju öva på sång och dans nånstans ju haha... Annars hade jag imploderat!

Men valde hon hemliga kompisen Amadeus Sögaard själv? Och hur kommer det sig isåfall?

– Jag svarar nej på första frågan, erkänner hon och fortsätter:

– Jag tror produktionen kanske ville slänga in en skruvboll när Måns var mig i hälarna!

FOTO: TV4

Annons