TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Är Brad Pitt pappa till Marion Cotillards ofödda barn?

22 sep, 2016 
AvEmelie Tholin
Ska Brad Pitt bli pappa igen? Är det anledningen till att Angelina Jolie tagit ut skilsmässa och söker ensam vårdnad om barnen?
Annons

För någon dag sedan visste man knappt vem skådespelerskan Marion Cotillard, 40, var. Nu spekulerar hela nöjesvärlden vilt om denna vackra franska aktris. Är hon kvinnan som utlöst Brangelinas skilsmässa – och väntar hon också hans barn? Enligt uppgifter blev Marion gravid i våras – mitt under inspelningen av filmen “Allied”, där hon spelar älskarinna åt Brad Pitt, 52.

Gravida Marion hävdar bestämt att Guillaume är pappan.

Sedan nio år tillbaka lever Marion med franske snyggingen Guillaume Canet, 42, som hon också har en femårig son med. Marion förnekar den påstådda romansen med Brad Pitt, men bekräftar att hon är gravid.

– Först av allt, för många år sedan träffade jag mannen i mitt liv, pappan till min son och till barnet som jag bär på. Han är min kärlek, min bästa vän och den enda jag behöver, skriver hon på Instagram.

Annons
Har Brad Pitt fått smak för en ny motspelerska?

Brad Pitt och Angelina Jolie, 41, var ett par i tolv år. De har barnen Maddox, Pax och Zahara, som de har adopterat samt de biologiska barnen Shiloh, Vivienne och Knox.

Angelina kräver ensam vårdnad om de sex barnen och har anlitat kändisarnas skilsmässoadvokat Laura Wasser, som bland annat representerade Johnny Depp nyligen.

Foto: IBL, Stella, Bulls 

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons