LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Antons oro efter Theodora Larssons ord om förlossningsplanen

08 okt, 2019 
Lina Arvidsson
Antons oro efter gravida Theodora Larssons ord om förlossningsplanen: ”Fick panik”
Ensam mamma söker-profilen Theodora Larsson och Anton Uddfalk väntar sitt första gemensamma barn.
Nu berättar Theodora om funderingen som gav sambon Anton panik.
”Med BB-krisen som råder kanske man borde föda hemma?” säger tv-profilen.
Annons
Theodoras oro under graviditeten: ”Känner den inte alls”Brand logo
Theodoras oro under graviditeten: ”Känner den inte alls”

Theodora Larsson, 32, sökte och fann sin stora kärlek i årets säsong av Ensam mamma söker på TV3. Under inspelningen av programmet träffade hon Anton Uddfalk, 28, och de blev omedelbart intresserade av varandra. När kamerorna slocknat brann kärleken starkare och starkare.

Det dröjde inte länge förrän Anton Uddfalk packade sina saker och flyttade från sitt hem i Uppsala. Idag bor han med Theodora och hennes barn Leia, 11, Cornelia, 9, och Jasper, 7, i Borås.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

I april kom den glada nyheten att paret väntar sitt första barn tillsammans.

”Expect the unexpected. Om det är något jag lärt mig här i livet, så är det att det aldrig någonsin blir som man tänkt sig, och aldrig någonsin har det varit så uppenbart som just idag. Det där plusset jag aldrig trodde jag skulle få se. Tiden jag trodde det skulle ta. Oron jag kände. Helt plötsligt, blev allt som jag tidigare känt historia, och en helt nytt kapitel startar för oss. Tacksamheten är enorm, en liten böna växer här som vi kallar vår”, skrev Theodora Larsson på Instagram i våras.

Annons

Graviditeten har den här gången varit jobbig. Theodora berättar i en intervju i tidningen Mama att hon mått illa dagligen i 24 veckor, haft svår foglossning och svullna leder.

– Tidigare har jag mått bra och kunnat leva ganska som vanligt. Men denna gång har jag drabbats av de flesta gravidkrämpor man kan tänka sig, säger Theodora Larsson i intervjun.

Antons rädsla

Beräknat förlossningsdatum är den 6 december och nu förbereder sig Theodora Larsson inför förlossningen. Trots att hon fött barn tre gånger tidigare blir hon stundtals orolig för att föda sitt fjärde barn.

– Man är ju såklart orolig att allt som tidigare gått bra ska gå fel, samtidigt känner jag mig trygg som ändå gjort detta förut. Stundtals blir jag förlossningsrädd, trots att jag fött tre barn komplikationsfritt utan vare sig bedövning eller behov av eftervård, säger hon.

Theodora Larsson avslöjar också att hon funderat på att föda hemma. Detta gick dock inte hem hos sambon Anton Uddfalk.

– Ja, det vet man ju aldrig. Med BB-krisen som råder kanske man borde föda hemma? Jag sa det dock till Anton och han fick panik, så jag antar att det blir på förlossningen här i Borås. Min värsta mardröm är att bebisen inte mår bra och att allt måste avslutas med ett kejsarsnitt, säger Theodora Larsson.

FOTO: TT, Instagram

Annons