TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Anton Hyséns oväntade önskan efter uppbrottet

12 mar, 2017 
AvMagdalena Divina Khodr
När Anton Hysén kom ut som homosexuell krossades många flickdrömmar. Nu avslöjar han varför han önskar att han vore bisexuell.
Annons

I senaste avsnittet av “På tåget med Tilde” gästas MTR Express och programledaren Tilde Fröling, 36, av fotbollsspelaren Anton Hysén, 26, och fotomodellen Yasmina Jackson. 

– Sjukt snygga gäster jag har här idag, jag står faktiskt inte ut, säger Tilde när hon välkomnar sina gäster.

På After work med Tilde berättar Anton om sin läggning.

Och den åsikten är hon sannerligen inte ensam om att ha. När Anton berättade att han är homosexuell för sju år sedan krossades många flickdrömmar.

– Jag vet ju till hundra procent nu att jag bara vill ha killar för jag har ju ändå gjort och varit tillsammans med en tjej i två och ett halvt år, och du vet ju liksom vart du står i ditt liv, säger han.

Anton var många tjejers drömkille.

Men trots att det bara är killar som gäller för Anton önskar han att han vore bisexuell. Att kunna vara experimentell med båda könen hade varit rena rama drömmen för honom.

Annons

– Men det är jag inte längre, säger han med en viss besvikelse och förklarar varför:

– Jag önskar ju på ett sätt att jag hade kunnat vara bisexuell. Det hade ju varit svinsoft – en större marknad. Du lever en gång det är klart du ska testa allting.

Anton Hysén var tidigare tillsammans med en amerikansk man. Men i somras avslöjade Anton i podcasten “Gry och Anders med vänner” att relationen var över och att orsaken var svartsjuka.

– Det tog slut för två och en halv månad sen. Jag klarade inte vara långdistans med en amerikan. Och amerikaner är väldigt dramatiska. Det var mycket: “Du får inte prata med den, du ska inte sms:a så”. Det var som i en klassisk dokusåpa. Så jag sa: “Jag klarar mig bra utan dig”, säger Anton Hysén i podcastavsnittet.

LÄS OCKSÅ: Tv-profilen: ”Jag fick panik av porrbilderna”

Foto: Ibl.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons