TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Anton Hyséns kryptiska framtidsbesked – följarna att jublar

12 maj, 2020 
Anton Hyséns kryptiska besked om framtiden – orden får följarna att jubla
Anton Hysén gör just nu succé i tv-rutan tillsammans med mamma Helena Hysén.
TV4-tittarna älskar duon i Hela kändis-Sverige bakar.
Nu ger Anton ett kryptiskt besked om framtiden, som även det får följarna att jubla.
Annons
Mystiken kring Anton Hyséns kärlekslivBrand logo
Mystiken kring Anton Hyséns kärleksliv

Fotbollsspelaren Anton Hysén är ett av barnen till Glenn Hysén och Helena Hysén. Förra året kunde vi följa familjen i realityserien Hyséns på Kanal 5 och Dplay. Tittarna kunde då bland annat få ta del av de intriger som finns i familjen.

Men det var inte första gången vi såg Anton i ett tv-sammanhang. Innan har vi sett honom dansa i TV4:s Let’s dance, där han minst sagt gjorde succé och kammade hem hela tävlingen med sin danspartner Sigrid Bernson 2012.

Det var inte sista gången Anton och Sigrid drog en vals, tre år senare såg vi dansparet tävla i programmet igen i jubileumssäsongen 2015, och även då stod de som vinnare i slutet av säsongen.

Anton Hysén i Hela kändis-Sverige bakar

Nu syns han i tv-rutan ännu en gång! Tillsammans med mamma Helena Hysén medverkan han nu i Hela kändis-Sverige bakar på TV4.

I programmet tävlar Anton och Helena bland annat mot Kenny Solomons och Tess Merkel, och Lars-Åke Wilhelmsson och Tobias Karlsson. 

Annons

Och mor och son har inte gjort tittarna besvikna! Det framgår tydligt att deras insatts uppskattas i rutan. När Anton själv delat med sig av klipp från programmet är det många som jublar i kommentarsfältet.

Jag bara avgudar er, ni är så bra”, skriver en och en annan skriver:

Alltså du och din mor. Helt fantastiska är ni. Bjuder på sååå mycket glädje!

Kryptiska framtidsbeskedet

Om vi tolkar Anton rätt så har han ännu ett projekt på gång, och om man försöker tyda hans inlägg på Instagram så kan även det här handla om tv.

Nästa vecka kommer att bli väldigt spännande med ett nytt projekt på gång i Stockholm”, skriver han följt av emojis som förestället en tv och en filmkamera.

Följarna är förväntansfulla, och vad det rör dig om han han ännu inte berättat.

FOTO: TV4, TT

Annons