TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Anton Hyséns förvandling – fansen jublar över nya bilden

31 maj, 2019 
AvElin Möllervärn
fansen jublar över anton hyséns nya frisyr
Fotbollsspelaren Anton Hysén har gjort succé i den hyllade realityserien Hyséns på Kanal 5. Nu visar han upp sin nya utseendeförändring på sociala medier, och fansen jublar över resultatet.
Annons

Fansen häpnar över Carola Häggkvists förvandling: ”Helt underbart”Brand logo
Fansen häpnar över Carola Häggkvists förvandling: ”Helt underbart”

Förra året hade realityserien Hyséns premiär på Kanal 5 och gjorde omedelbar succé. Serien följer främst Glenn Hysén, 59, och triangeldramat med nya sambon Camilla Lendott, 50, och ex-frun Helena Hysén, 57. Tillsammans med Helena har den före detta fotbollsstjärnan barnen Alexander Hysén, 32, Anton Hysén, 28, och Annie Hysén, 24, och tittarna har fått se hur Anton och Annie hamnar mitt i konflikterna och känner sig tvungna att välja sida.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Anton har länge varit öppen med att han alltid valt sin mammas parti, och när han gästade Kändispodden förra året berättade han om Glenns och Helenas konflikt:

– Folk tror att det handlar om att han har varit otrogen för åtta år sedan, men det har ingenting med det att göra. Om du kollat och lyssnar så fattar du att det inte är det, utan det är sättet min far beter sig på, och hans tjej, hur de är ihop, sa Anton då.

Det var för några år sedan som Anton Hysén kom ut som gay, men vägen dit var lång. Han hade sedan två år tillbaka haft flickvän när han en dag insåg att något var fel, han gillade helt enkelt killar mer. Anton berättade dock inget för sin flickvän.

Annons

– Det fulaste där var väl att jag visste att jag var gay det sista året, men ändå inte avslutade relationen, säger han.

Han har inte haft någon egentlig relation med killar sedan han blev öppen om sin läggning.

– Jag har faktiskt aldrig haft ett riktigt förhållande med en kille. Vi pratar tre månader – max, säger Anton uppriktigt.

Anton Hyséns nya makeover får fansen att jubla

I ett inlägg på Instagram visar Anton Hysén nu upp sin nya makeover. Den hyllade fotbollsspelaren och realitystjärnan har gått från brunett till platinablond.

”Förändringar är kul”, skriver han till bilden och i kommentarsfältet jublar fansen över resultatet.

”Du är så snygg!!!! OMG!!!! Klädde dig verkligen”, skriver ett fan medan en annan flikar en:

WOW! Vad fint ditt hår blev du passar i blont”.

Annons