LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Anton Hagmans nya satsning – inspireras av sexpodden

17 aug, 2017 
Artisten Anton Hagman och flickvännen Wilma Holmqvist har kommit på ett seriekoncept på Wilmas youtube-kanal där paret behandlar frågor som rör ämnet sex. Inspirationen kommer ifrån det tidigare kärleksparet Bingo Rimér och Katrin Zytomierska.
Annons

Anton Hagman, 18, som vi först såg i årets upplaga av Melodifestivalen, syns nu ofta i flickvännen Wilma Holmqvists, 18, youtube-kanal. Kanalen har nästan 300 000 följare, och tillsammans har de två kommit på ett seriekoncept som de kallar för ”Pillowtalk”. Det går ut på att paret sitter i sängen och behandlar frågor som rör ämnet sex. För Hänt berättar Anton nu vart inspirationen kom ifrån.

– Det var en serie som vi bara kom på. Vi lyssnade på Bingo och Katrin, deras podd, den är så rolig. Men de pratar inte bara om sex, utan de pratar om relationer också. Så vi tänkte att det kunde vara kul att spela in som en podd fast i video istället.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Inspirationen kommer alltså från det forna paret Bingo Rimér, 42, och Katrin Zytomierska, 39, och deras podcast ”Relationspodden”. Men relationssnacket har de själva valt att skippa i sin serie. Istället fokuseras det endast på sex.

– Vi pratar om sex för att det är fett intressant, och det är många unga som gillar det. Wilma har många unga som följer henne.

Anton har en egen youtube-kanal, men där fokuseras det inte på sex. Den använder han för att nå ut med sin musik.

– Jag har inte tid för att lägga ut videos och sånt, jag vill satsa på musiken, säger han.

Foto: IBL

Annons