LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Anton Ewalds nya karriär efter Melodifestivalen: “Wow”

03 jan, 2019 
AvLotta Gray
Anton Ewalds nya karriär efter Melodifestivalen. Blir modell.
Anton Ewald har med sina mörka drag och blå ögon alltid satt flickhjärtan i brand. Och nu har han papper på att han är snygg. Årets firades med ett modellkontrakt.
Annons

Bildsköne artisten Anton Ewald, 25, satte tonårsflickors hjärtan i brand då han 2013 ställde upp Melodifestivalen med bidraget Begging. Sedan dess har Antons karriär gått stadigt framåt och nu släpper han en nyhet i karriären.

Han har signerat ett modellkontrakt med agenturen Wilhelmina och berättar nyheten i en Instagrampost.

Börjar 2009 med att skriva på för ett modellkontrakt för Wilhelmina Models”, skriver han.

Kommer tjäna mycket pengar

Naturligtvis hyllas Anton nu av sina följare som ger honom tummen upp, även om fler undrar vad som nu kommer hända med hans artistkarriär.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Kul! Men har lagt musiken på hyllan? skriver en.

“Ooh, spännande!“, skriver en annan.

“Vad kul wow!!! Grattis & lycka till”, önskar en tredje.

https://www.instagram.com/p/BsJZ5tVFmAd/

Privat är Anton Ewald tillsammans med Victoria Fajarado, 34, och paret är förlovade sedan ett par år tillbaka, även om hon inte syns på hans sociala medier. Dessvärre var även artisten inblandad i en knarkskandal 2015, något 21-åringen berättade om i TV4:s Nyhetsmorgon.

Annons

– Jag skulle in i studion och vara kreativ och körde i mig både kokain och marijuana. Någon timme senare kom polisen för att grannen klagat på hög musik. De trodde vi hade fest, och så blev vi visiterade och fick göra kissprov och det blev förhör, berättade han i programmet.

Han ångrade djupt tilltaget, något han senare skrev om på sin Facebooksida.

Anton Ewald kom undan med 30 dagsböter, 5 700 kronor, och ska även betala 500 kronor till Brottsofferfonden. Men nu hoppas vi på att han kommer tjäna så mycket pengar som modell att han i framtiden inte behöver oroa sig för vare sig dagsböter eller att försöka toppa livet med droger.

FOTO: IBL/Karin Törnblom, IBL/Pelle T Nilsson

Annons