Anton Ewald har förlovat sig med Victoria

Anton Ewald och hans amerikanska kärlek Victoria Fajarado antyder med taggen ”Vår 2017” att paret redan satt datum för bröllopet.

Anton Ewald, 22, satte tonårsflickors hjärtan i brand då han 2013 ställde upp i Melodifestivalen med bidraget “Begging“. Sedan dess har Antons karriär gått stadigt framåt. Härom året tog den honom till Amerika, och där fann han kärleken i Victoria Fajarado, 32. Nu har paret förlovat sig!

– Och så var den här gamla giganten av marknaden! Idag sa jag ja till den mest otroliga människan, skriver Victoria på Instagram.

Anton Ewald ska gifta sig

Med taggen ”Vår 2017” antyder hon dessutom att paret redan satt datum för bröllopet. Amerikanskan har även lagt upp en närbild på förlovningsringen, där hon tackar Antons mamma Jenny som är silversmed.

– Den betyder ännu mer eftersom den är din design och kreation, skriver hon till sin blivande svärmor.

https://www.instagram.com/p/BHZ6GTKh5IP/?taken-by=vicheart1

Anton och Victoria träffades i Miami, där hon driver produktionsbolaget “Zen Gods“, och nyligen flyttade hon till Sverige för att vara med Anton. En dryg vecka innan förlovningen passade hon på att hylla kärleken.

– Det är idag exakt ett år sedan vi träffades. Ett år av vänskap, respekt, kärlek, stöd och beundran. Tack för att du har varit en lärare, en mentor, och tack för din arbetsetik. Tack för att du har varit en gentleman även när världen gör det svårt. Du är ett sant exempel på vad en man ska vara för en kvinna, och vad en man ska vara för sig själv. Tack för att du finns, skriver hon på Instagram.

https://www.instagram.com/p/BHZEFc4jXjr/?taken-by=antonewald&hl=sv

Gratulationerna har strömmat in i kommentarsfälten sedan första förlovningsbilden lades upp. Bland de som uttrycker sin glädje över nyheten finns Wiktoria Johansson, 19, som Anton coachade under årets Melodifestival.

– Det här är helt jäkla fantastiskt! Jag hoppas jag är inbjuden, skriver hon.

Förlovningen har sedan dess bekräftats av Antons manager Magnus Enbacka.

– De är jätteglada så klart, men vill inte säga något mer än så. De vill bara få vara lite lyckliga för sig själva just nu, säger han till Aftonbladet.

Foto: IBL

SENASTE NYTT!