Artikeln innehåller reklamlänkar

Äntligen – då kommer succé-serien Stranger Things tillbaka

Stranger Things säsong 3

Se hit alla Stranger Things-älskare! Efter ett års väntan står det nu klart när säsong 3 kommer att släppas. Här är allt vi vet om den nya säsongen av Netflix succé-serie.

Netflix-serien Stranger Things tog hela världen med storm när den kom i juli 2016. Det hisnande fantasy-dramat var på allas läppar och när en andra säsong släpptes redan året därpå var det många som jublade. Efter säsong 2 blev det dock ett abrupt stopp – och sedan dess har vi väntat och längtat efter att serien ska komma tillbaka.

Efter lite mer än ett år kommer nu Netflix med det glädjande beskedet att Stranger Things 3 kommer någon gång under 2019. Exakt datum är dock inte satt. Men Netflix vice vd för originalprogram, Cindy Holland, lovar att förseningen kommer att ”vara värt väntan”, skriver sajten RadioTimes.

Annons: Bärbar mobilladdare med inbyggd ficklampa – fynda den här! (länk till Aller media shop)

– Skaparna och regissören Shawn Levy förstår att insatserna är höga. De vill leverera något större och bättre än förra året. Jag tror att det kommer bli en fantastisk säsong, och det kommer vara värt väntan, säger Cindy Holland till sajten.

Den 10 november i år bekräftade David Harbour, 43, som spelar Chief Hopper i serien, att han filmat klart sina delar i den tredje säsongen. Då medgav han även att han såg fram emot att raka av sin mustasch.

”Största säsongen någonsin”

Än så länge vet vi inte så mycket om vad den tredje säsongen kommer att bjuda på. Men en sak är säker – det kommer bli en påkostad produktion. Under årets Emmy-gala avslöjade regissören Shawn Levy, 50, att Stranger Things 3 kommer att bli deras största säsong någonsin, rent filmiskt. Kanske har det något att göra med varför det tagit så lång tid att filma säsong 3?

Nyligen firade Netflix den första Stranger Things-dagen, som förekom den 6 november 2018. Då delade skådisen Millie Bobby Brown, 14, som spelar Eleven i serien, en bild på Instagram där hon uppmärksammade dagen och berättade att hon längtar efter dagen då fansen får se de nya avsnitten.

”Glad Stranger Things-dag! Jag kan knappt bärga mig tills ni får se nästa säsong. Jag är så exalterad!”, skrev hon då.

503 Service Unavailable

Alla original-skådisar kommer tillbaka

Som tur är kommer alla skådespelare från original-castingen att vara med i de nya avsnitten. Det betyder att karaktärerna Eleven, Mike, Joyce, Will, Lucas, Dustin, Nancy, Jonathan och Steve kommer tillbaka. Men det kommer även några nytillskott. Bland annat stjärnskådisen Uma Thurmans dotter Maya Thurman Hawke, som spelar rollen som Robin – en karaktär som avslöjar en ”mörk hemlighet” i staden Hawkins. Mycket spännande! Än så länge har ingen officiell teaser eller trailer kommit, men vi väntar med spänning på Stranger Things 3.

LÄS MER: Efter romansryktet – här är nya kärleksbilderna på ”Stranger Things”-paret

LÄS MER: Dessa ”Stranger Things”-stjärnor dejtar varandra

FOTO: IBL

SENASTE NYTT!