"Antikrundans" Anne Lundberg: "Jag får en hel del friarbrev"

Anne Lundberg från "Antikrundan" får många hjärtan att bulta.

I sommar åker Anne Lundberg, 49, ut i landet igen och spelar in sin femtonde säsong av “Antikrundan”. Om hon inte är ute på tv-turné bor hon med sin två tonårssöner i en vacker gammal lärarbostad i den skånska byn Skivarp. Där slipper hon kändisskapets baksida.

– I Stockholm är det värst. Folk hajar till, vänder sig om och kommer fram. Hemma i byn är jag som vilken tvåbarnsmamma som helst, jag är uppfödd, har gått i skolan och bor där fortfarande. Vi hejar på varandra när vi möts, säger hon till Expressen.

Sitt hus inreder hon med nytt från Ikea och sådant hon ärvt.

– Jag är väldigt konstintresserad och älskar loppis. Men jag har inget hem med dyra antikviteter om någon nu trodde det. För mig är det fullkomligt obegripligt hur man kan ha shopping som intresse, fortsätter hon.

“Jag inser att många har en relation med mig genom tv-rutan”, säger Anne. Foto: IBL

Genom åren har programledaren blivit folkkär och även fått flera hjärtan att bulta..!

– Jag får många brev och en hel del friarbrev. Flera av dem är handskrivna alster. Avsändarna skriver att de vill gifta sig med mig. Jag får ta det som det är och inse att många har en relation med mig genom tv-rutan, säger hon till Expressen.

Hittills har hon inte sagt “ja” till något av friarbreven utan trivs bra som singel. Någon åldersnoja är det inte tal om.

– Jag tycker man blir både klokare och mer förståndig med åren, avslutar hon.

Andra läser också:

Eric Saade blev utskrattad av barnen Parnevik: ”Gud vad pinsamt”

Bruce Jenners förvandling till kvinna fortsätter – här är hans nya bröst

Helena Paparizou om sina familjeplaner: ”Vi vill jättegärna ha barn”

SENASTE NYTT!