Annorlunda namnvalet till Penny Parnevik och Douglas Murrays son

Annorlunda namnvalet till Penny Parnevik och Douglas Murrays son

I torsdags fick Penny Parnevik och Douglas Murray en liten son! Från de nyblivna föräldrarnas håll har det än så länge varit tyst, men Pennys familjemedlemmar har delat bilder på den lille. Nu avslöjar även Peg och Mia Parnevik vad sonen har fått för namn.

I torsdags blev Penny Parnevik, 22, och fästmannen Douglas Murray, 39, föräldrar för första gången! Det var pappa Jesper Parnevik som var först med att dela den glada nyheten om att den lilla kommit till världen.

Det blev en pojke! Penny var fantastisk och Douglas var en grym coach”, skrev Jesper när han delade en bild av sig själv, Penny, Douglas, Mia och den lilla nyfödda bebisen direkt från sjukhuset.

Mamma Mia Parnevik var inte heller sen med att berätta att hon äntligen blivit mormor.

Det blev en liten pojke och vi alla mår bra”, skrev hon när hon delade samma bild som Jesper från sjukhuset.

Pennys syskon Philippa, Phoenix och Peg var inte sena med att gratulera och hylla sin syster i sina sociala medier efter förlossningen. Däremot har varken Penny eller Douglas hunnit dela några egna ord.

Namnet på Penny och Douglas son

Veckor innanförlossningen hintade Penny Parnevik om vilket namn bebisen skulle få. I en frågestund på sin Instagram story berättade hon då att hon och Douglas var eniga och säkra på vad barnets namn. I och med att de inte tagit reda på könet på barnet innan hade de bestämt namn för både en pojke och en flicka.

”Vi är typ 99,999% säkra på namn nu!”, skriver Penny Parnevik på Instagram story.

I frågestunden avslöjade Penny även att bebisen kommer att få Douglas efternamn – Murray.

Där efter gav Penny en ledtråd kring namnet då hon delade en bild på Instagram med boken To kill a mockingbird av Harper Lee i knät. Till bilden skrev hon:

”Potentiell hint om barnnamnet…”.

Men trots att de nyblivna föräldrarna inte uppdaterat något om sonens ankomst ännu så finns det andra som avslöjat vad den lilla pojken nu har fått för namn. Både Peg och Mia berättar att sonen fått namnet Atticus.

Jag är så stolt över min lillasyster som varit så stark och tagit sig igenom det här så vi kunde får träffa vår lilla bebis Atticus”, skriver Peg i ett inlägg på Instagram.

Jag kommer bli en irriterade mormor och publicera mycket bilder på vårt första barnbarn. Hej världen här kommer du bebis Atticus”, skriver Mia i sitt inlägg.

FOTO: TT, Instagram

SENASTE NYTT!